Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal
6 cantautors oferiran recitals en suport de Ràdio Terra
12 jun 2014
Cesk Freixas, Meritxell Gener, Jordi Montañez, Pau Alabajos, Clara Andrés i Andreu Valor


566 119973
http://laradio.cat
ràdio terra

Sis cantautors dels Països Catalans oferiran recitals en suport a Ràdio Terra, el projecte de ràdio popular destinat a cobrir el buit informatiu de mitjans d'abast nacional, amb corresponsals al conjunt de les comarques. Cesk Freixas, Meritxell Gené, Jordi Montañez, Pau Alabajos, Clara Andrés i Andreu Valor s'han ofert a col·laborar amb la campanya de micromecenatge de Ràdio Terra amb un recital que oferiran a aquells col·lectius -casals, ateneus, entitats, associacions...- que facin una aportació a la pàgina de TotSuma. Els col·lectius que vulguin col·laborar amb la campanya amb una aportació de 300 euros optaran a un concert d'un dels sis cantautors.

Ràdio Terra es troba en campanya de micromecenatge per a la construcció del primer estudi a Reus i per això s'han proposat 12.000 euros per a fer-ho. Quan encara queda un mes per a sumar aportacions, el mitjà radiofònic ja ha aconseguit 5.140 euros, gairebé el 50% de l'objectiu plantejat.

Paral·lelament, aquest projecte de ràdio professional, que serà autogestionat, segueix buscant socis, que són els qui faran viable el mitjà i el finançaran gràcies a les quotes de subscripció (de 2 euros al mes). Actualment Ràdio Terra ja compta amb més de 220 socis que garantiran, a més de la viabilitat econòmica del projecte, la independència del mitjà.
Mira també:
http://ràdio terra

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa