Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder : criminalització i repressió
Carta oberta a Ada Colau d´una companya desconeguda del moviments socials
11 jun 2014
Aniràs amb els d´inciativa, també?! No ho entenc. No m´ho puc creure.
Estimada ADA,

Respecto i entenc, com a reformista que sóc, que participis, si les informacions són certes, en un moviment polític que vol optar a l´Alcaldia de Barna (o a les eleccions que siguin). Els canvis es fan des de dins i ben fets, segons el meu parer. Per això no penso reptir la lletania dels puretes que ja et llencen a l´infern revolucionari.

També conec d´ençà anys la teva tasca dins dels moviments socials, molt abans que ni tan sols la plataforma per un habitatge digne (predecesora de la PAH) existís. I ho valoro molt positivament. De veritat. T´ho has currat des de baix i més darrerament, quan el teu rostre, ha estat molt conegut has tingut molt de valor per plantar cara a aquest règim corrupte que ens està robant i fent la vida molt difícil.

Però, dit això també haig de dir-te que tinc una queixa: ICV-EUiA. No ho entenc. Sincerament no ho entenc. Els que duem anys dins del moviments socials de barna, com jo, anònimament, encara estem traumatitzats per la dictadura, durant dècades PSC-ICV-EUiA-(ERC) del tripartit a Barna i a Catalunya. El comportament de la Vintró, Mayol, etc. a l´Ajuntament en contra dels moviments i amb connivència de la màfia sociata ha estat una autèntica vergonya. I que jo recordi, mai ICV-EUiA ha demanat perdó, és més, fins al final van recolzar a l´Hereu. I què n´haig de dir del Sauron? Quan com a conseller d´interior, ambinspiració lacaniana, durant 7 anys enviava als mossos a la uni a fotre garrotades a estudiants que els amenaçaven amb llibres (a la UB, te´n recordes?). I l´actitud hipòcrita i seguidista d´ICV-EUiA amb el fòrum 2004? I això és sols un petitíssim exemple dels fets passats d´una coalició que quan toca poltrona és fa tot el contrari del que postul·la.

I ara, pareix, que també han de participar a aquesta nova plataforma on tu també vols participar? Ells estan encantats, no m´extranya, perquè de cop i volta reben, injustmanet, l´absolució dels moviments socials i queden com a els més regeneracionistes, junt amb la CUP (que els hi està menjant molt d´electorat).

Sisplau, ADA, ICV-EUiA i cap altre partit d´infaust record pels moviments socials haurien d´anar a aquesta nova plataforma ("Guanyem Barcelona"). Ho consideraria un insult i ja no sabria què pensar sobre la teva nova faceta política.

Tu saps tan bé com jo que no pots ser coherent i participar amb els d´ICV-EUiA. Si és així, quina vergonya, i quina tristor sentiria, perquè tants anys lluitant i quan podem fer alguna cosa de debò acabem ajuntant-nos amb els que ens reprimien i actuaven coordinadament amb la casta, perquè ICV-EUiA són la casta, també, malgrat vagin de revolocionaris. No enganyen ha ningú dins dels moviments socials, i a tu, sí?

Una salutació solidària

Y
Mira també:
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/485864/index.php
http://www.publico.es/politica/526606/colau-promueve-una-candidatura-para-la-alcaldia-de-barcelona

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Carta oberta a Ada Colau d´una companya desconeguda del moviments socials
11 jun 2014
Ai els cupons, cada cop ho tenen pitjor... entre el podemos, la monja, i ara només faltaba aquesta. I amb ICV!!!
Re: Carta oberta a Ada Colau d´una companya desconeguda del moviments socials
11 jun 2014
Sempre tindran el suport del Fidel i des del cel Chavez , amb ocellet inclòs.
Nivell VIP, però amagat
Re: Carta oberta a Ada Colau d´una companya desconeguda del moviments socials
12 jun 2014
"Si és així, quina vergonya, i quina tristor sentiria, perquè tants anys lluitant i quan podem fer alguna cosa de debò acabem ajuntant-nos amb els que ens reprimien i actuaven coordinadament amb la casta, perquè ICV-EUiA són la casta, també, malgrat vagin de revolocionaris." Vergonya i tristor? Diga-li més aviat conseqüència lògica i coherent del reformisme que dius defensar.

I si mai toqués poder la paia aquesta, passaria a ser ella la repressora:

BENVINGUDES A L'APASSIONANT AVENTURA DE LA HISTÒRIA INTERMINABLE!
Re: Carta oberta a Ada Colau d´una companya desconeguda del moviments socials
12 jun 2014
Cal fer una carta emprant mots com "Barna","puretes", "uni"?
Això treu tota la credibilitat.
L'Ortografia i el rigor són eines burgeses?
Re: Carta oberta a Ada Colau d´una companya desconeguda del moviments socials
12 jun 2014
Això no són faltes ortogràfiques sinó llenguatge col·loquial, no és rés incorrecte, com a molt inadequat.

Tants anys als moviments socials i no ha vist el més bàsic. No hi ha diferències entre Saura, Hereu, Colau, Rajoy, Iglesias i Fernandez. Van tots a una, a omplir la butxaca. Però clar, es el que té ser refor, com ella mateixa diu. Ceguera mental perpètua.

Es igual que fa dues setmanes haguem viscut una revolta, el que no vol veure no veurà mai.
Re: Carta oberta a Ada Colau d´una companya desconeguda del moviments socials
12 jun 2014
"Es igual que fa dues setmanes haguem viscut una revolta, el que no vol veure no veurà mai."

ein? quina revolta? Can vies? Em sembla que tu si que no has entés res de res. Avui ja han deixat entrar als tècnics municipals i bombers i d´ací dos dies, signaran, d´amagat, l´acord amb l´ajuntaFEMS.
Re: Carta oberta a Ada Colau d´una companya desconeguda del moviments socials
13 jun 2014
1. La revolta ha succeït més enllà del que passi ara i va força més enllà de Can Vies.
2. El que faci el col·lectiu de Can Vies no ens representa a totes, es la seva decissió.
3. Ah sí? ja preveus el futur? en quina bona consideració tens a unes companyes que ja saps que firmaran acords d'amagades...

Suposo que en contrast dels traidors de Can Vies que firmaran acords d'amagades tenim a la vanguardia revolucionària institucional, que amb el seu esforç (posant a parir l'acció directa) han obert el debat dels mitjans de comunicació (ooooh) i que ara rebran una nova onada de coratge amb Guanyem Barcelona. MERDA, A QUI VOTARÉ?? No puc votar dues vegades???

Torna a les clavagueres!
Sindicat Terrassa