Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anàlisi :: mitjans i manipulació : pobles i cultures vs poder i estats
Santa Teresa era una catalana de dalt a baix +video
03 jun 2014
El dirigent de l'ANC Víctor Cucurull explica «la història de la nació catalana que ens han robat»
El membre del Secretariat de l'ANC, Víctor Cucurull, va voler explicar en un acte «la història de la nació catalana que ens han robat» i va denunciar la «violència extrema contra la nostra nació per apropiar-se de la nostra història», en un vídeo de mesos enrere que ara ha publicat Dolça Catalunya.

En aquest sentit va afirmar que «la nació catalana va ser la primera de les nacions», que data des del «segle VII abans de Jesucrist, quan Catalunya entra a la història». «La Catalunya sobirana comença el 987», afirma, a més d'indicar que «Catalunya era la nació més important del món fins a la meitat del segle XVI». «La nació catalana s'avança segles a la resta de nacions del món», afegeix.

«Oriola és casa nostra, i Elx no cal dir-ho. I Alacant», assegura, a més d'assenyalar que «Roma no era res, no va ser res fins que no van entrar els catalans». D'altra banda, indica que «Santa Teresa no era d'Àvila, va néixer a Barcelona, és una catalana de dalt a baix». «És l'abadessa durant 41 anys del monestir de Pedralbes», va afegir.

En aquest mateix sentit també va afirmar que «no era Cervantes, el Quixot es va escriure en català»; «Sant Ignasi era d'Oriola, no de Loyola»; «Colom surt de Pals de l'Empordà»; «Américo Vespuccio es deia Aimerich Despuig»; «si vam ser nosaltres els qui vam descobrir Amèrica, el lògic seria que s'hi parlés en català»; o «Carlos V es retira al monestir de Sant Jeroni de la Murtra».

----
NO US PERDEU EL VIDEO!
Mira també:
http://dolcacatalunya.com/2014/06/01/reir-y-no-parar-vea-a-un-lider-de-la-anc-contando-la-historia-nacionalista-de-cataluna-2/
http://societat.e-noticies.cat/santa-teresa-era-una-catalana-de-dalt-a-baix-85917.html

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Santa Teresa era una catalana de dalt a baix +video
03 jun 2014
i els que fan mal a la pàtria i causen aldarulls són del CNI.
Re: Santa Teresa era una catalana de dalt a baix +video
03 jun 2014
Enllaçar pàgines d'extrema dreta espanyola a indyeconomia. Genial.
Re: Santa Teresa era una catalana de dalt a baix +video
03 jun 2014
Ara enllaceu la pàgina del Jorge Buixadé, carlista i filo-falangista?
Tan desesperats esteu els lerrouxistes o és que és el CNI fent hores extra?
Moderadors: actueu.
Re: Santa Teresa era una catalana de dalt a baix +video
03 jun 2014
Dolça Catalunya son rates nacionalistes espanyoles, i potser sobrava donar bola al seu mitjà (amb l'enllaç a e-noticies n'hi havia prou).

Dit això, és interessant veure el discurs ultraxenòfob d'aquest merdós. Encara està molt arrelat el tòpic feixisme = espanyolisme, però el feixisme no li fa fàstigs a cap mena de nacionalisme.

Entenc que aquesta noticia no ha d'aixecar cap mena d'ampolla en un mitjà anticapitalista, ja que com a molt s'està desacreditant una organització procapitalista com l'ANC, amb la que cap comunista se sentirà minimament afí...
El dit i no la lluna
03 jun 2014
e-noticies recull el tema de dolçacatalunya, així que no hauria de ser problema citar la font.
Re: Santa Teresa era una catalana de dalt a baix +video
03 jun 2014
"L'empresa davant el futur de Catalunya", conferència-col·loqui a Sant Feliu de Llobregat








Dijous, 19. Juny 2014 - 20:00 - 22:00

Sota el títol "L'empresa davant el futur de Catalunya", conferència-col·loqui a Sant Feliu de Llobregat organitzada per l'Assemblea Nacional Catalana i amb la col·laboració d'Economistes per la Independència i el Cercle Català de Negocis. L'acte tindrà lloc a l'Auditori del Palau Falguera, carrer Falguera número 1, i arrencarà a les 8 del vespre. Mitja hora abans, a dos quarts de vuit, començarà la recepció d'assistents i la primera ponència arrencarà a les 20.10 h. La farà Àlex Furest, d'Economistes per la Independència, amb el títol "Catalunya i la necessitat econòmica d'un nou Estat". La segona ponència (20.35 h) anirà a càrrec de Joan Canadell, vicepresident del CCN, que parlarà de les "Oportunitats econòmiques de la Catalunya independent". L'acte es tancarà amb una taula rodona, on també hi participaran Albert Pont, president del CCN, Bartomeu Suaña, d'Empresaris per la Independència, Àlex Furest, d'Economistes per la Independència i Joan Bonastre, empresari del Baix Llobregat. La taula rodona la moderarà Ramon Roca, director de l'Econòmic.



No os la perdáis, igual se aparece Santa Teresa!
Re: Santa Teresa era una catalana de dalt a baix +video
04 jun 2014
Quina escòria! Mort al feixisme de tot pelatge.
Sindicato Sindicat