Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
No al tancament de Ca Revolta
08 jul 2003
Ca Revolta davant el tancament municipal convoca una concentració de suport, el dijous, 10 de juliol, a les 20,00 a la porta de l'Ajuntament.
L'ordre de tancament ens obliga al cessament de tota l'activitat del Centre, inclosa les reunions de la nostra associació i de les que desenvolupen el seu treball a Ca Revolta.

ens han retirat provisionalment la llicència d'activitats en base a les denúncies, d'ún únic veí, mentre la resta del viïnat valora ben positivament la nostra presència i activitat.

Evidentment considerem el tancament desproporcionat, i sense fonament.

Les conseqüències d'aquest tancament tal vegada siguen irreversibles pel que signifiquen tant per a les associacions que treballen a Ca Revolta, com per a la pròpia supervivència del Centre.

L'Ajuntament no té previst en la seua catalogació projectes amb múltiples activitats com el nostre, i és qui ha de buscar una eixida legal per a fer-los possibles. La responsabilitat del tancament no és nostra, és de l'Ajuntament: nosaltres li presentàrem un Projecte on s'explicitava clarament què volíem fer, per al qual se'ns donà permís d'obres i desprès, quan ja estava tot fet, se'ns ha donat una llicència que el fa inviable quant activitats i econòmicament.

Després de quasi tres anys d'activitat creiem que, donada l'enorme participació de persones i associacions, les activitats realitzades, l'aportació a la recuperació del barri històric de Velluters, ... Ca Revolta és un projecte necessari per aquesta ciutat que no es pot tancar.

València serà més grisa, més monolítica, menys democràtica, el temps que Ca Revolta estiga tancada
Mira també:
http://www.revolta.org
Sindicato Sindicat