Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Cafés i esmorzars solidaris amb #EfecteCanVies
02 jun 2014
Estàs estudiant i et ve de gust un café? Passeges pel centre de Karcelona i estàs buscant una terrasseta on digerir l’esmorzar?
BpIBOqTCcAEGiAI.jpg


No ho dubtis i passa’t pel porxo de la Facultat de Geografia i Història! Ens podreu trobar a partir de dilluns 2 de maig, i fins a nou avís, venent cafés per emportar solidaris amb #EfecteCanvies al mòdic preu de 50 cèntims, així com alguna pasteta vegana i/o fruita frescaaa!

La totalitat dels guanys seran destinats a les caixes de resistència per les més de 70 detingudes arran de les mobilitzacions en contra del desallotjament del Centre Social Autogestionat Can Vies i contra la posterior militarització dels barris, així com per a l’adquisició de material i equipament amb l’objectiu comú #ReconstruïmCanVies.

NO PODRAN DESALLOTJAR LES NOSTRES IDEES!!

TOTES SOM CAN VIES! LA NOSTRA MILLRO ARMA, LA SOLIDARITAT!

UN DESALLOTJAMENT, MIL OKUPACIONS!
Mira també:
http://assembleallibertariaubraval.noblogs.org/post/2014/06/02/271/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Cafés i esmorzars solidaris amb #EfecteCanVies
03 jun 2014
Visca la dinàmica superanticapitalista de sortir a cremar contenidors i després haver de dedicar tota l'energia a guanyar euros per pagar multes i advocats. Molt bé! estem dinamitzant l'economia del país! els antidisturbis també ho agraeixen amb el sobresou que s'estan enduent amb les hores extra per la feina que els hi estem donant.
Re: Cafés i esmorzars solidaris amb #EfecteCanVies
03 jun 2014
Totalment d'acord amb ole! Amb lo facil que seria construir un moviment fort, i l'únic que esteu fent es dedicar els vostres esforços per destruir coses i pagar les multes... Realment trist
Re: Cafés i esmorzars solidaris amb #EfecteCanVies
03 jun 2014
Quins analisis de merda en els comentaris.

Que significa un moviment fort?
Re: Cafés i esmorzars solidaris amb #EfecteCanVies
04 jun 2014
-ole

-amb ole
Sindicat Terrassa