Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
[Sant Andreu] Comunicat de suport a Can Vies de l'Harmonia
30 mai 2014
Can Vies és també una referència per a nosaltres. Des de l’Ateneu Harmonia lloem el seu compromís i la seva implicació amb el territori, el seu inequívoc desig d’avançar envers una societat més justa, autònoma, cooperativa, crítica i solidària. És per això que manifestem el nostre absolut rebuig al seu desallotjament i posterior enderrocament. Des de l’Harmonia ens sumem a les peticions d’aturar l’esmentat enderrocament i de retirar el desproporcionat desplegament policial al barri de Sants
Comunicat de suport a Can Vies

La Federació d’Entitats de Sant Andreu de Palomar Ateneu l’Harmonia va néixer, l’any 2005, per reivindicar un espai al nostre poble, per gestionar un equipament de manera comunitària, per apoderar el teixit associatiu, per esdevenir un agent de pes en la dinamització sociocultural del nostre tros de món. L’Ateneu Harmonia va néixer nòmada i, vuit anys més tard, encara ho és. Durant tot aquest temps no ens hem quedat de braços plegats, hem fet la nostra feina amb i des del carrer, sumant complicitats, fent créixer el projecte, el nostre somni col·lectiu.
Durant tots aquests anys no hem somiat sols. Moltes persones ens hi han acompanyat, dins i fora del nostre poble. Ens hem emmirallat en processos germans, ens hem vist reflectits en col·lectius amb qui hem compartit i compartim una manera d’entendre la ciutat, una manera de fer i posar en valor la participació de la societat en la presa de decisions. L’Ateneu Popular 9 Barris, el moviment del 15M, l’Associació Cultural Casa Orlandai i el Centre Social Okupat El Palomar formen part, entre altres, del nostre imaginari.

Can Vies és també una referència per a nosaltres. Des de l’Ateneu Harmonia lloem el seu compromís i la seva implicació amb el territori, el seu inequívoc desig d’avançar envers una societat més justa, autònoma, cooperativa, crítica i solidària. És per això que manifestem el nostre absolut rebuig al seu desallotjament i posterior enderrocament. Des de l’Harmonia ens sumem a les peticions d’aturar l’esmentat enderrocament i de retirar el desproporcionat desplegament policial al barri de Sants. Per acabar, fem una crida a reprendre, des de la voluntat política, un diàleg creïble d’interlocució amb la plataforma de Can Vies i a no utilitzar el cas de l’Harmonia com a penyora política a partir de comparacions estèrils.

Ara més que mai, totes i tots #SomCanVies! Ara més que mai, totes i tots #SomHarmonia!

http://ateneuharmonia.wordpress.com/2014/05/30/comunicat-de-suport-a-can/

http://ateneu9b.wordpress.com/2014/05/28/sobre-can-vies-comunicat-de-bid/

http://canbatllo.wordpress.com/2014/05/29/comunicat-de-can-batllo-sobre-/
Mira també:
http://ateneuharmonia.wordpress.com/2014/05/30/comunicat-de-suport-a-can-vies/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat