Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Comunicat de Can Batlló sobre el desallotjament de CSA Can Vies
29 mai 2014
Des de Can Batlló volem condemnar enèrgicament el desallotjament del Centre Social Can Vies. Així com volem manifestar tot el nostre suport a aquest centre social, als seus integrants i al teixit social del barri de Sants. Igualment volem denunciar l’ocupació del nostre barri i l’actuació brutal per part de les forces policials com a conseqüència de les decisions preses per part de la regidoria del Districte de Sants i de l’Ajuntament de Barcelona.
Volem recordar que la Plataforma Can Batlló hauria ocupat l’espai en cas de que el districte no hagués accedit a les seves exigències, de la mateixa manera que Can Vies va ser ocupat el seu dia.

Ens sembla un exercici vergonyós de demagògia i oportunisme el fet que el Jordi Martí ara vulgui aprofitar la ocasió i vulgui penjar-se unes medalles que no li pertoquen. No volem ser cap exemple ni formar part d’una gestió política que dirigeix, provoca i, a més, se sent orgullosa d’actuacions com les que s’estan vivint al barri.

El senyor Trias ha dit que no pot haver-hi cap mena de negociació un cop s’ha creuat la línia de la “violència”. Des de Can Batlló volem dir que violència és el que s’ha fet amb Can Vies; que violència és la repressió i la persecució policial que s’està patint al barri des de fa temps, i especialment durant les últimes 48 hores. Violència és gestionar de manera unilateral i sense cap mena de possibilitat de negociació un conflicte que afecta a la vida social i cultural d’un barri.

Degut a aquesta situació, volem dir que hem perdut la confiança amb el, fins ara, nostre interlocutor d’el districte.

Des de Can Batlló volem dir que, a hores d’ara i de moment, trenquem tot tipus de contacte amb el Districte i amb l’Ajuntament de Barcelona.

CAN VIES ÉS DEL BARRI.

Barcelona, dijous 29 de maig de 2014

pdf: http://canbatllo.wordpress.com/2014/05/29/comunicat-de-can-batllo-sobre-/

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa