Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : criminalització i repressió
No es por Can vies, ¿verdad?
29 mai 2014
Tiene gracia que los intereses de esta supeusta lucha de can vies coincidan con los del ministro del interior el que, según dicen, va a meditar al valle de los caídos: Retomar el control del orden público de barna (primero, y de forma experimental, para luego controlarlo en toda cataluña) -la entrada de la nazional supondrá: pelotas de goma, cargas salvajes, más efectivos e impunidad total ya que ningún juzgado se atreverà a meterse) .

Si no, que hacen tantas lecheras de la nazional venidas de urgencia y estacionadas de manera semiclandestina a espaldas del espadaler.

Y otra cosa que percibo: no se trata de can vies, ni de la lucha anticapitalista ni contra los corruptos, es una excusa de unos pocos para liarla porque les gusta la violencia (como al mismo sistema) y fastidia el trabajo de lXs compXs que dan el callo todo el año en sus proyectos sociales.

¿Este es un comportamiento solidario con vuestrXs compañerXs?
Mira també:
http://www.vilaweb.cat/noticia/4194539/20140529/concentracio-dantiavalots-policia-espanyola-calella.html

This work is in the public domain

Comentaris

Re: No es por Can vies, ¿verdad?
29 mai 2014
Correcte. Jo també ho veig així. Salut! als companys que lluitem dia a dia des del pacifisme.
Re: No es por Can vies, ¿verdad?
29 mai 2014
rular esto compas!

https://pbs.twimg.com/media/Bo0RPI6IUAAODuN.jpg
Re: No es por Can vies, ¿verdad?
29 mai 2014
visió ximpleta ximpleta!!!
Re: No es por Can vies, ¿verdad?
29 mai 2014
CARTELL:

https://pbs.twimg.com/media/Bo0cVutIIAM642L.jpg
Re: No es por Can vies, ¿verdad?
29 mai 2014
"Y otra cosa que percibo: no se trata de can vies, ni de la lucha anticapitalista ni contra los corruptos, es una excusa de unos pocos para liarla porque les gusta la violencia (como al mismo sistema) y fastidia el trabajo de lXs compXs que dan el callo todo el año en sus proyectos sociales."


Si està passant el que està passant, es perque moltes durant molt de temps "hem donat el callo" a Can Vies, a l'Assemblea de Barri, a la Hamsa, a les cooperatives a l'Ateneu Llibertari, a les seccions de l'Esquerra Independentista de Sants.
No sé on veus perque açò fot el treball dels companys, les cassoles repiquen als balcons i tot el món en discuteix, tot el món en parla, més del que s'ha parlat mai, hi haurà qui en parle bé i qui no, però això no canviarà mai.
Per suposat, que m'agradaria que tota la gent que acudeix a les manifestacions estigués dia a dia a les assemblees, però jugar a lo que juga l'esstat de "son unos pocos con ganas de liarla" és no entendre res.
Pot ser m'agradaria que el recorregut de la manifestació pogués durar més sense trencar-se per respecte a les veïnes que també han donat el callo durant molt de temps i no volen formar part d'això i a les que venen a solidaritzar-se i tampoc en volen formar part. Per suposat que m'agradaria que alguns manifestants fossin un poc més respectuosos amb els veïns i que si llencen objectes ho facin en punteria.

Sincerament, em sembla altament contrarrevolucionari aquest escrit, no perque no pugués acceptar una crítica a emprar la "violència" com a eina política, sinó perque ni tant se val analitzes res i et limites a repetir alguns dels tòpics més reaccionaris de l'independentisme més interclassista i de absurdes conspiracions.

I no, açò ja no és sols per Can Vies, es per molt més (per exemple el que diu l'octaveta que enllaça Efecte Can Vies), per tot allò del que estem farts i per la normalitat amb que ho accpetem.

Amb cap, amb estrategia, amb crítica i debat intern però fonamentat.

ara ja no ens podem tirar enrere.
Ara ja no ens faran parar.
Re: No es por Can vies, ¿verdad?
29 mai 2014
es por la valla de melilla.
Re: No es por Can vies, ¿verdad?
29 mai 2014
Aquest text és pura merda.

Si ets capaç, siusplau, reflexiona més de 2 segons i torna a intentar analitzar el que està passant.

Al final que la policia sigui violenta no és culpa de la policia, sinó dels manifestants que se li oposen amb 4 pedretes i cremant containers... Va home va, torna a Raco Català, botiguer de merda!
Re: No es por Can vies, ¿verdad?
29 mai 2014
I tant que no és per Can Vies. El que volem es sabotejar el referendum. VIVA ESPAÑA!
Re: No es por Can vies, ¿verdad?
29 mai 2014
quina merda es aquesta?
Re: No es por Can vies, ¿verdad?
29 mai 2014
Compas pacifistas: violencia es poder. Podemos estar en contra por principios, pero es asi. Hasta Espadaler lo reconoce :"los mossos tienen que recuperar el monopolio de la violencia". En estos momentos el Estado ha perdido ese monopolio y se esta dispuntando en las calles. Por eso es tan imporante ponerlo en cuestion siempre que se pueda. Al hacerlo somos un actor politico. Sin esa violencia Can Vies se habria terminado el lunes
Sindicat Terrassa