Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
ATENCIÓ! Postposem el Festival de Cinema Anarquista
29 mai 2014
Des de l'AIFCAB hem decidit posposar el Festival de Cinema Anarquista de Barcelona, que es pensava dur a terme des del passat dimecres 28, fins al proper dissabte 31 de Maig. Avisarem de noves dates.
"Ciutat podrida:
que ens portes la nit i la por
ara que ets adormida,
els carrers son plens de foc"
(La Banda Trapera del Rio)

Des de l'AIFCAB hem decidit posposar el Festival de Cinema Anarquista de Barcelona, que es pensava dur a terme des del passat dimecres 28, fins al proper dissabte 31 de Maig.

El passat dilluns, el Centre Social Autogestionat Can Vies, un dels referents de generació de lluites i cultura popular de la ciutat de Barcelona, va ser desallotjat. La violència d'aquest fets, justament amb la misèria del sistema als que ens veiem sotmeses, han obert la caixa dels trons al barri de Sants i més enllà, provocant una reacció de lluita i contestació més que digna.

Les pel·lícules que passem al Festival de Cinema Anarquista de Barcelona tracten sobre això, sobre la misèria causada per uns pocs, sobre com s'erosionen les relacions entre nosaltres quan perdem la comunitat, sobre l'intent d'algunes de sobreviure en aquest món podrit i sobre les revoltes que succeeixen arreu. Per això creiem que seria absurd quedar-nos assegudes a la butaca, com fan molts dels comentaristes que aquests dies parlen de nosaltres, visionant documentals mentre tot açò ocorre amb intensitat a la nostra ciutat.
Més enllà d’aquesta raó primordial, a les membres d’aquesta assemblea també ens manquen les hores de son, i no gaudim de les forces suficients com per implicar-nos-hi al cent per cent. És precisament a nosaltres, qui portem molt de temps treballant en l'organització d'aquesta quarta edició de l'FCAB, a qui més ens costa prendre aquesta decisió, però entenem que la realitat, en aquesta ocasió, es més important que la ficció.

Ens sap greu per aquelles persones han vingut de fora per gaudir del festival, però les circumstàncies ens han fet tirar per aquesta direcció. Aquesta és una cancel·lació temporal, aviat donarem noves dates de quan farem les projeccions previstes (tal volta, si de veritat li tirem convicció i coratge ho fem en algun gran cinema ocupat per algun comitè insurrecte en alguna comuna-barri autònom de la ciutat).


Per l'alliberament sense càrrecs de les persones detingudes.
Per la insurrecció mundial.


Assemblea Informal del Festival de Cinema Anarquista de Barcelona.

Us convidem a assistir a les convocatòries que es facin aquests dies http://canvies.barrisants.org/
Mira també:
http://fcab.tk
http://twitter.con/fcabbcn

This work is in the public domain

Comentaris

Re: ATENCIÓ! Postposem el Festival de Cinema Anarquista
29 mai 2014
Si no ho pengem al web es perque no tenim prou mans, i amb lo del mail verificat ens surt açò:

Ho sentim molt però aquest no sembla que sigui el codi de verificació de correu per a "ATENCIÓ! Postposem el Festival de Cinema Anarquista."

Mail per a Article ATENCIÓ! Postposem el Festival de Cinema Anarquista no pot ser verificat.

al twitter podeu verificar que no es fals, ho diem, perque la noticia d'ahir ens la vareu amagar.
Re: ATENCIÓ! Postposem el Festival de Cinema Anarquista
29 mai 2014
Chapó.
Re: ATENCIÓ! Postposem el Festival de Cinema Anarquista
29 mai 2014
VIVA LA INSURRECCIÓN
Re: ATENCIÓ! Postposem el Festival de Cinema Anarquista
29 mai 2014
CARTELL

https://pbs.twimg.com/media/Bo0cVutIIAM642L.jpg
Sindicat Terrassa