Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
Manifestació contra l'ofensiva espanyola
07 jul 2003
Responent a la convocatòria d'Endavant (OSAN), prop de 500 persones es manifestaven a Barcelona el passat dissabte 5 de juliol amb el lema "Aturem l'ofensiva espanyola".
Responent a la convocatòria d'Endavant, prop de 500 persones es manifestaven a Barcelona el passat dissabte 5 de juliol amb el lema "Aturem l'ofensiva espanyola".
La manifestació, que començà a quarts de set de la tarda a la plaça Universitat, tancava la campanya que l'assemblea del Barcelonès d'Endavant ha dut a terme al llarg d'aquest 2003 en denúncia de les agressions de l'Estat espanyol contra el poble català. Al llarg de la marxa, precedida per pancartes que denunciaven la repressió, els atacs a la llengua i al territori, es cridaren consignes contra l'ofensiva espanyola, per la independència i el socialisme, contra els atacs al territori i contra la precarietat laboral. Aquesta darrera reivindicació també es reflectí en diversos punts del recorregut, davant la seu de Telefònica del Portal de l'Àngel, on es desplegà una pancarta contra els acomiadaments massius que vol fer la companyia, i davant la seu de la patronal catalana Foment, on alguns manifestants llençaren ous i pintura. També es feu una clausura simbólica de la cambra de propietat per denunciar l'especulació.

La marxa acabà al Fossar de les moreres, on després d'un parlament, l'acte finalitzà amb el cant dels segadors i la internacional.
Mira també:
http://www.endavant.org

Comentaris

Re: Manifestació contra l'ofensiva espanyola
07 jul 2003
Aturem l'ofensiva nacionalista

(mes que re era per provar el nou sistema jeje)
Re: Manifestació contra l'ofensiva espanyola
07 jul 2003
Aturem l'ofensiva nacionalista... espanyola!!

(El nou sistema funciona collonudament!!)
Re: Manifestació contra l'ofensiva espanyola
07 jul 2003
Visca la lluita dels pobles per la seva llibertat
Re: Manifestació contra l'ofensiva espanyola
08 jul 2003
Aturem l'ofensiva semenfotista !

Visca la llibertat dels pobles i les persones !
Sindicat Terrassa