Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: corrupció i poder
Comunicado apoyo a Can Vies. “Si Catalunya se quema, Madrid la acompaña en la hoguera”
29 mai 2014
http://eslaeko.net/2014/05/comunicado-apoyo-a-can-vies-si-catalunya-se-q/
Comunicat de recolzament a Can Vies. “Si Catalunya es crema, Madrid l’acompanya a la foguera.”

El passat 27 de maig el centre social autogestionat de Can Vies al barri de Sants va se desallotjat violentament, desprès de 17 anys de treball collectiu.
L’edifici, Propietat de TMB, l’empresa pública de Transports Metropolitans de Barcelona – Presidida per l’alcalde Xavier Trias de CIU- va ser ocupat per els veïns i veïnes per donar-li un us comú per totes les persones.
I son aquests veïns i veïnes els que porten tres dies de cassolades, des dels balcons, en marxes pacífiques o des de diferents columnes sorgides de la ciutat comtal denunciant aquest abús del govern i de les forces repressives, representades pels Mossos d’esquadra. Persones que han gaudit dels centenars de tallers, animacions, activitats infantils, concerts i cursos, dinars populars i una infinitat d’activitats que omplien el CSA, son els que saben el que un CSA aporta a un barri. La resposta del govern de Barcelona davant les protestes veïnals i el reclam de l’ús d’una propietat abandonada i en desús, ha sigut enviar, avui dia 29 de maig, a 200 antidisturbis de l’estat espanyol per continuar amb la violència. Ja van 32 detingudes.
Els mitjans, com sempre al servei del poder, parlen d’okupes, demonitzant el moviment i l’activitat legítima d’un barri. Ens mostren els contenidors cremant per fugir de la realitat de fons. Som centenars, milers de persones que no creiem en el model capitalista que en 2013 ha deixat a centenars de famílies i milers de persones al carrer. Sense llar. Sense recursos. No creiem ni volem ser partícips d’un sistema que arrossega 6 milions d’aturats i altres tants amb un treball precari. Som lliures de renunciar a l’espectacle.
Can Vies es un exemple d’autogestió, de recolzament mutu i de solucions reals de la gent per la gent. Sense mediació de les institucions, de corrupteles ni de governs al servei del més ric. Sense partits. Al marge del capitalisme.
Can Vies, a l’obrer barri de Sants, es un exemple del que podem fer juntes, en horitzontal.
Aquests tres dies de protestes, amb agressions dels mossos – un jove sagnant per l’orella, un senyor de 68 anys amb tres dits trencats – i una repressió brutal no han fet més que animar a tota la ciutat de Barcelona, sempre lluitadora, a sortir al carrer. I així ho han fet des de molts barris: Gràcia, Nou Barris… i des d’altres províncies com Lleida, Tarragona, etc.
I així ho farem demà, divendres 30 de maig, a la Porta del Sol de Madrid a les 20 hores. Per cridar que un altre mon si es possible, i depèn de nosaltres construir-lo juntes al marge de qualsevol poder.
“Si Can Vies cau, Catalunya es crema” llegíem ahir a les parets de Barcelona. “Si Can Vies es crema, Madrid l’acompanya a la foguera”
Tot el nostre recolzament des de Carabanchel. Sud d’Europa.
Salut, Okupació i autogestió.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Comunicado apoyo a Can Vies. “Si Catalunya se quema, Madrid la acompaña en la hoguera”
29 mai 2014
necesitamos que canvies la manifestación al sábado, se prevee que ese día la policía irá a por todas y que traerán agentes de toda España.
Re: Comunicado apoyo a Can Vies. “Si Catalunya se quema, Madrid la acompaña en la hoguera”
29 mai 2014
cambiéis*

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more