Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Convocatòria contra TMB a Fabra i Puig dv 30M 17h
28 mai 2014
Un grup de solidàries amb Can Vies convoquem el divendres 30 de maig una concentració al metro de Fabra i Puig (línia vermella, L1) a les 17h.

Sobren els motius per a fer aquesta concentració que té com a objectiu l'obertura de portes d'accés al metro i d'aquesta manera assenyalar a TMB, un dels principals culpables del desallotjament del Centre Social Okupat Can Vies. No oblidem que fins i tot han optat per a movilitzar seguretat privada (amb gossos inclosos) fins al perímetre del recinte per a custodiar l'enderrocament de Can Vies.

Perquè s'estengui la lluita més enllà de Sants! Perquè ens uneixen totes aquelles lluites que combaten una societat basada en la mercantilització i els negocis i ens roba la llibertat i la capacitat de decisió.

Per l'extensió de la lluita més enllà del conflicte que ha provocat la resposta d'aquest darrers dos dies, més enllà de la juventut i la ciutat!

PD: si no podeu venir a la convocatòria tot i que us agradaria, ja sabeu que hi ha un metro ben a prop d'on viviu! I després ... tothom de nou als barris!

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat