Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: indymedia
Nou Indymedia
07 jul 2003
El que és nou sempre costa. A mi al menys. Estava tan acostumat a l'antiga pàgina que aquesta em fa estar una mica perdut...
Però és igual, estic segur, veient els canvis que s'han produit, que el nou Indy Bcn és potencialment més útil. Voldria agrair a les persones que fan possible això, tot l'esforç que han fet i que fan per a que nosaltres tinguem a Indymedia un espai contrainformatiu obert, actiu, dinàmic i plural. Merci per l'esforç.
Ara ens toca a tots, amb tota l'energia canviar aquest món. Sona útopic, tòpic i cursi?? Potser sí. Però plantegeu-vos el futur que ens espera. Pareu de mirar a la pantalla. Penseu en tots els aspectes que tenim en contra (futur laboral, medi ambient, drets humans, alienació de ments,...)
Vale, torneu a mirar a la pantalla. CREIEU QUE PODEM QUEDAR-NOS AQU� QUIETES???? La transformació social, el patrimoni natural, la igualtat entre persones, en definitiva, la JUST�CIA SOCIAL són proclames que han d'estar presents cada cop més en la nostra societat. No tinguem por de ser una minoria. Aquest fet no ens pot desanimar ni tampoc ens pot treure la raó. NO hi ha res com lluitar ssabent que TENIM RAÓ!!!

Comentaris

Re: Nou Indymedia
07 jul 2003
es molt gran aquest espai. una mika nou, x anys he dit, "mira BCN! hay una imc allí k es guai es guai perqué no anem a clonar-ho", per-k los fotos e secciós son útil. = un bon ejemplo x tans altres espais. indymedia endevant! pero verdad saré un rato /ratín antes k estem acustumbrat. ara hiha nous sistemas en BCN, UK i Irlanda.
potser estic disorientat, on esta la bruixola?
:-)
:-)
Re: Nou Indymedia
07 jul 2003
si que cuesta... todos los cambios se hacen extraños pero se vislumbran muchas mas posibilidades.
Re: Nou Indymedia
07 jul 2003
cost però força bé
Sindicato Sindicat