Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
De com el Poder ha pervertit el poble per al seu posterior control .
22 mai 2014
Per a una major comprensió de la realitat en què vivim hem de ser capaços de ser el més crítics amb nosaltres mateixos , d'aquesta manera , l'anàlisi que formulem sobre la societat en general i el sistema , sigui el més encertat possible .
5d20802b3ce95a09f53294a44a88848d_XL.jpg
Per a una major comprensió de la realitat en què vivim hem de ser capaços de ser el més crítics amb nosaltres mateixos , d'aquesta manera , l'anàlisi que formulem sobre la societat en general i el sistema , sigui el més encertat possible .

Sobre aquesta qüestió l'article que escriuré intenta ser el més holístic possible i abastar-lo en tota la seva dimensió .

L'elit de poder utilitza diverses estratègies per al control i domini de la població , assenyalaré alguna d'elles perquè puguem comprendre l'abast i la finalitat d'aquestes.

Al Poder li interessa que la ciutadania o el poble estigui en una " guerra" o lluita permanent a tots els nivells , (a la família , a l'escola , institut , al centre de treball ) de tots contra tots ( la societat hobbesiana clàssica ) , per d'aquesta manera poder manipular i governar amb la major eficàcia possible , sense haver de recórrer per exemple a mètodes massa expeditius , que impliquin l'ús de la violència per part de l'Estat , és a dir , la policia o si es donés el cas l'exèrcit si part de la població es rebel · lés contra aquesta elit de poder (la major part d'ella es troba a l'Estat i les multinacionals , és a dir el capital en general ) que ens domina i subjuga en major o menor mesura .

El Poder impregna la gran majoria per no dir la immensa majoria de la societat amb les normes , lleis que els imposa , a part de la propaganda que envaeix constantment l'esperit humà condicionannos a l'establiment de normes de conducta que sostinguin el sistema , cal acatar en la mesura del possible les regles de joc que dicten ells .

El Poder també intenta per tots els mitjans potenciar l'Ego , aquesta qüestió és determinant ja que s'executa des de la infància a l'escola per mitjà de la competència , que en essència és violència i després en els centres laborals .

En última instància quan les masses estan pervertides ( i no només pel Poder , sinó també per altres causes ) , el Poder ha d'actuar com a agent per controlar la corrupció que es genera dins de la societat , es valen de la degradació i irresponsabilitat del individu per exercir més control sobre elles , amb més lleis , normes , sancions , etc , etc .


La violència psicològica que es manifesta a tots els nivells en la societat , és la principal arma que utilitza l'elit de poder per manipular i dominar , aquesta violència psicològica és fonamental i forma part del nostre condicionament hereditari i adquirit alhora amb la qual cosa és una de les principals bases en què el Poder s'assenta i defineix les estratègies de domini sobre nosaltres
Mira també:
http://matapuces.blogspot.com.es/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat