Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal
[Manresa] Si ningú ens representa, molt menys l'Europarlament.
22 mai 2014
Si ningú ens representa, molt menys l'Europarlament.

Altre cop ens hem hagut de tornar empassar campanyes publicitàries d'unes eleccions parlamentàries que sabem del cert que no canviaran la situació actual d'injustícies i precarietats. Altre cop volen que la ciutadania els legitimi per fer i desfer lleis i normatives sobre les nostres vides i el nostre futur, que afecten també a millions de persones d'altres països.
uemiseriadef.jpg
I un altre cop els i diem que NO, que NO creiem en la seva via de votar i donar xecs en blanc a personatges que ens robaran les nostres vides i les de milions de persones. Diem que NO a aquesta farsa vestida de llibertat democràtica. Vivim en una completa dictadura dels mercats i les èlits econòmiques i polítiques que ens oprimeixen cada dia més com fa la tristament famosa "Troika comunitària".

La nostra via és la de lluitar a nivell local, des de la nostra comunitat, des dels nostres espais, construint formes alternatives de relacionar-nos i de conviure sense basar-nos ni supeditar-nos ni a l'Euro ni al capitalisme. La nostra via és la de plantar cara al poder i deslegitimar-lo com és degut, la de solidaritzar-nos i aprendre d'altre gent que com nosaltres veuen aquí i arreu la possibilitat de canviar les coses però des de baix i no desde les superestructures que acaben enfonsant els pobles i creant més corrupció i poder.

Nosaltres apostem per l'Absenció Activa en aquestes eleccions de la Europa del capital i la misèria. Contra aquesta Europa que des de fa segles ha conquerit i saquejat mig món i avui empresona a les migrants pel sol fet de no estar regularitzades. Si migren dels seus països d'origen és perquè Europa els ha destrossat - com ara Amèrica Llatina, Afganistan, Iraq, Líbia, Mali o Síria - explotant-los i desestructurant-los, enduent-se'n la riquesa i deixant les sobraies. Contra la Europa imperialista que porta la guerra a Ucraïna.

Animem a tothom a deslegitimar la colla de lladres que conforma aquesta classe política. Animem a No votar aquest diumenge 25 de maig de 2014 i a sumar esforços per construïr un futur més digne i lliure.

Assemblea Llibertària del Bages
tamanyelecionswebgran.jpg
Mira també:
http://www.bllibertari.org/si-ningu-ens-representa-molt-menys-leuroparlament.html

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Manresa] Si ningú ens representa, molt menys l'Europarlament.
24 mai 2014
si no queremos estado, molt menys lestat catala. y entonces a lo mejor sois creibles, pero bueno ya se sabe cuando se repasa las elecciones del 25 nov. en el bages, hay el posibilismo.
Sindicat Terrassa