Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
La Falange Española, de míting dissabte a Barcelona
15 mai 2014
Notícia extreta de Nació Digital.
antifa11zn7.gif
El partit Falange Española de las JONS, que es presenta a les eleccions europees del 25 de maig, té previst realitzar un míting de campanya aquest dissabte, 17 de maig, a les 6 de la tarda a la plaça Universitat de Barcelona. Amb l'eslògan en català "Espanyols sense complexos", el partit que es declara hereu directe del fundat per José Antonio Primo de Rivera el 1933 pretén convèncer els barcelonins de la idoneïtat de la seva proposta política.

Al míting hi intervindran diversos oradors, expliquen des del partit a Nació Digital, inclòs el líder estatal i cap de llista per a les europees, Norberto Pico.

La formació, liderada per Norberto Pico, sosté que no té cap responsabilitat amb la Falange Española Tradicionalista y de las JONS, el partit únic de la dictadura franquista, en tant que Francisco Franco els va obligar a unificar-se amb el moviment carlista. Recentment, amb un ideari centrat en la unitat d'Espanya i la justícia social, és el partit que va promoure la protesta contra la consulta independentista d'Arenys de Munt, i del qual n'han sortit les escissions La Falange -integrada ara en La España en Marcha- i Falange Auténtica.
Mira també:
http://www.naciodigital.cat/noticia/68614/falange/espanola/miting/dissabte/barcelona

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La Falange Española, de míting dissabte a Barcelona
15 mai 2014
proposo concentracio al mateix lloc una hora abans
Re: La Falange Española, de míting dissabte a Barcelona
15 mai 2014
charla-taneria-debate: cuando los barrios eran chupiguais + la lucha antifascista en grecia.

dia: dissabte, 17 de maig.
lugar: en el gueto donde si no.
hora: 6 de la tarda.
duracion aproximada: hasta ke los falangistas monten en el autobus +-

habra entrepans, entrepins y zumitos, no traigas el jamster ni el perikito, perika & spid toda la ke el bolsillo te permita.

DIFUNDE DIFUNDE!!
Re: La Falange Española, de míting dissabte a Barcelona
15 mai 2014
ni se te ocurra perderte la charla-taneria-bedate porke estaran todxs y mas, juantxo, amoros, guillamon, frenandes, arrugat...

DIFUNDE DIFUNDE!!
Re: La Falange Española, de míting dissabte a Barcelona
15 mai 2014
Míting casposo y patético de uno de los 3 grupos de pobres retrasados mentales que se consideren "herederos" de la falange (la auténtica), en pleno siglo XXI.

Si llegan a 2 docenas será mucho y gracias a que habrá 4 veces más policías protegiéndoles... ¿De verdad tenéis motivos para reir tanto o es por no llorar?
Re: La Falange Española, de míting dissabte a Barcelona
15 mai 2014
entonces nada ke les den y punto, seguimos con la programacion de la revuelta que este sabadete hay de tooo y massss, concert, charlas, murales... a eso vienen a jodernos todo el curro, ke les den.
Sindicat Terrassa