Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: xarxa i llibertat
Dues violentes simpatitzants del PP tirotegen a presidenta provincial de l'interior peninsular i la maten
15 mai 2014

i en comptes d' iniciar una investigaci'o interna dins del PP, el ministre de l' interior amb la seva cort de periodistes decideixen iniciar una campanya de satanitzacio' i criminalitzacio' del twiter i xarxes socials.


El govern espanyol vol vigilar les xarxes socials arran del cas d'Isabel Carrasco

ACN

El Ministre de l'Interior espanyol, Jorge Fernández Díaz, ha anunciat que el seu Ministeri i el departament de Justícia que porta Alberto Ruiz Gallardón 'treballaran conjuntament' per buscar la manera de 'posar límits' legals addicionals als comentaris insultants a les xarxes socials, com els que han proliferat després de l'assassinat de la presidenta del PP de Lleó, Isabel Carrasco. Segons Fernández Díaz, els 'comentaris que inciten a l'odi i fan apologia del delicte' són un dels 'vessants' de la 'cibercriminalitat' i són 'perillosos'.

Ho ha dit als passadissos del congrés en resposta a les preguntes dels periodistes. Ha explicat que ara per ara qui determina els límits del contingut dels comentaris a les xarxes socials són 'les autoritats judicials', però que 'l'apologia del delicte i la incitació a l'odi' era una conducta que havia de ser 'rebutjada' i havia de tenir 'un retret penal o administratiu'. Per això ha apuntat que el seu ministeri estudiarà, amb el de Justícia, 'què pot fer' per posar límits a aquests comentaris.

Segons el ministre, ho farà actuant 'en el marc de l'estat de dret i sense limitar la llibertat d'expressió i el dret a la informació', però des del convenciment que 'el ciberdelicte i la cibercriminalitat en les seves diferents manifestacions són una de les amenaces que cal afrontar en aquests moments'.

Per Fernández Díaz, una de les 'projeccions' de la 'cibercriminalitat' són els comentaris que 'sota la disfressa i l'anonimat que proporcionen les xarxes socials' inciten 'a l'odi i fan apologia del delicte', cosa que 'evidentment és perillosa per a tots, perquè al final aquestes coses tenen conseqüències'.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Dues violentes simpatitzants del PP tirotegen a presidenta provincial de l'interior peninsular i la maten
15 mai 2014
Es veu k la pepera assessinada tenia 13 sous...
Aixó hauria de ser un dels temes de debat k hauria d generar akest tema.
I akests k tan demanen la independencia haurien d exigir k treguin carrecs politics i sous superevidents a casa nostra, jo no vull un país indeendent oeo no dels xuclons.
Sindicat Terrassa