Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Qui vol desallotjar el Banc Expropiat? Qui és realment Manuel Bravo Solano?
14 mai 2014
L'Ateneu Popular de l'Eixampla té data oberta de desallotjament de l'1 al 30 de juny. Defensem-lo!! Altres espais amenaçats: Ateneu La Sèquia, la Gordíssima i Can Sanpere.
1_bravomalditxs.jpg
Qui vol desallotjar el Banc Expropiat? Qui és realment Manuel Bravo Solano

Catalunya Caixa va vendre a Antartic Vintage, com a mínim, el local on està el Banc Expropiat. Un tal senyor Bravo i un representant seu, Joan Romà, es van reunir amb vàries persones del Banc Expropiat per tal d’acreditar que eren realment els propietaris del local. Malgrat el seus intents per les bones (oferint 12000 €) i per les braves (amenaçant a les allà assistents) vam decidir que no marxaríem d’aquest espai.

Des de llavors vàries informacions han anat apareixent per Internet sobre aquesta empresa i sobre Manuel Bravo Solano. A mesura que surt nova informació més fosca sembla la realitat que envolta a tot el conglomerat d’empreses que gestiona la família Bravo-Solano. Tot un seguit d’empreses que es dediquen al negoci de la compra-venda de propietats que van apareixen i desapareixent, que els seus càrrecs canvien i tornes a canviar… però curiosament les persones es van repetint i el sector comercial al que es dediquen sempré és el mateix: l’especulació immobiliària.

 

Tota la informació següent l’hem extreta de: http://bit.ly/1oPnt1W

Al següent enllaç podeu veure aquesta informació ampliada amb l’afegit de les fotos de Manuel Bravo Solano, la seva germana i la seva mare. Continua faltant el patriarca: el senyor Bravo.

Aquí l’informació comercial d’una de les seves empreses.

 

Si aconseguiu alguna informació concreta sobre Antartic Vintage, Manuel Bravo Solano o d’alguna de les altres parts del fosc conglomerat Bravo-Solano no dubteu en publicar-ho i/o fer-nos-ho arribar.

Mira també:
http://bancexpropiatgracia.wordpress.com/2014/05/14/qui-es-realment-manuel-bravo-solano/

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa