Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Mostra Anarquista de Cinema de València
06 mai 2014
Podeu trobar tota la informació de projeccions i horaris actualitzats al blog.
http://mostracinemavalencia.noblogs.org/
2_definitiu.pdf
definitiu.pdf (84,59 KiB)
Torna la Mostra de Cinema de València. Per segon any recollim el material audiovisual que creiem interessant per a la posada en comú i gaudiment personal. Enguany hem tingut molt més material degut a diferents propostes, i ens ha costat prou mes escollir el contingut de la mostra.

Una de les idees que ens ha passat pels caps a l'hora de seleccionar el material, ha estat la de trencar en el derrotisme omnipresent dels cercles entre els que ens desenvolupem. Preferim pensar que el nostre destí es troba tan sols a les nostres mans, i que nosaltres mateixa som capaces d'assumir-lo i fer-li front. Òbviament no és cap camí de roses, però si totes empenyem juntes podem tombar prou més que un Òscar.

Al mateix temps s'ha pretés relacionar els audiovisuals amb temes actuals: Auge neo-nazi, crisi capitalista, gentrificació, avortament, aparicions inesperades entre les col·legues... Això no significa que tot el que es projectarà acaba “d'eixir del forn” ni molt menys, però si que mostra experiències que considerem dignes de reflexió per tal de poder progressar en els nostres objectius.

Temporalitat a banda, creiem que hi ha una sèrie de problemes a les que els “moviments socials” no saben com fer-li front, i es cau infinites vegades a la mateixa pedra. Sortim d'una vegada d'aquest bucle reconeixent l'arrel del problema, pensem i fem autocrítica dels nostres moviments.

Treballem per l'anarquia!
Mira també:
http://mostracinemavalencia.noblogs.org/
http://mostracinemavalencia.noblogs.org/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat