Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Absolució Sergi i Ruben! Ser Antifeixista no és cap delicte!
04 mai 2014
Campanya de solidaritat activa amb l'Antifeixisme combatiu!
10334315_660119120692170_7577024451753825845_n.jpg
2 joves van ser detinguts per protestar a les portes d'un concert neonazi al Poblenou de Barcelona el 12 d'Octubre de 2011.

El judici es celebrarà el 9 d'Octubre de 2014 i els hi demanen 5 anys de presó i 15.000 € d'indemnització.

Solidaritat amb l'antifeixisme combatiu, no permetrem que els nostres companys vagin a la presó per denunciar el racisme, el feixisme i l'homofòbia que aquests feixistes intenten difondre amb el seu odi pels carrers.

Feixistes ni aquí ni enlloc.

El feixisme avança si no se'l commbat!

Grup de suport encausats 12 d'Octubre de 2011
Mira també:
http://plataformaantifeixista.noblogs.org/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Absolució Sergi i Ruben! Ser Antifeixista no és cap delicte!
04 mai 2014
El passat 12 d’octubre de 2011 en va celebrar a Barcelona, com cada any, la manifestació antifeixista unitària contra el dia de la Hispanitat “12 d’octubre res a celebrar”. Paralel•lament, aquell mateix dia, se celebrar un concert neonazi en un local de Poblenou de Barcelona, un acte que estava prohibit a Sabadell i que els seus organitzadors, Democràcia Nacional, havien decidit traslladar a la capital catalana.

En finalitzar la manifestació un grup de persones es va dirigir cap a les portes del concert feixista per protestar-hi en contra, senyalar els feixistes i deixar-los clar que no són benvinguts, ni a Barcelona, ni enlloc. La policia va efectuar una càrrega per dispersar els manifestants, durant la càrrega van ser detingudes dues persones, en Sergi i en Rubén, veïns de Badalona i Barcelona respectivament. Se’ls acusava d’un delicte de desordres públics i danys. Un dels assistents del concert que va sortir a l’exterior va ser ferit. Resulta que aquesta persona és Alejandro Fernandez, destacat militant de PxC de Sabadell i un dels impulsors i dirigent del polèmic i neonazi Casal Tramuntana al barri del Clot de Barcelona. Casal que les associacions del barri i col•lectius portem una llarga lluita per tancar.

El judici serà el pròxim 9 d’octubre de 2014 a l’Audiència Provincial de Barcelona. La fiscalia demana dues penes de presó de 5 anys i mig per cadascuna, per un delicte de lesions i una indemnització de 15.000 €. L’acusació particular demana 5 anys pel mateix delicte de lesions i augmenta la indemnització a 60.000€. Tota amb l’agreujant d’odi ideològic. Com poden demanar delicte d’odi els mateixos impulsors de l’odi? A més, resulta il·logic que la fiscalia demani més pena de presó que l’acusació particular i presentin el mateix escrit de defensa les dues: símptoma de la complicitat i permissivitat que gaudeixen els feixistes, mentre es reprimeixen els moviments socials, tot recordant-nos que encara vivim en un Estat feixista, hereu del franquisme que tant de mal ha fet durant gran part de la història; un estat que tot i emmascarar-lo de democràtic, segueix latent en el present.

Demanem la solidaritat de col•lectius, persones, centres socials i a ls diferents moviments socials. La difusió d’aquesta campanya antirepressiva al vostre entorn, volem venir a difondre el cas al vostre col•lectiu si esteu interessades, i la participació en els actes i concerts que tindran lloc en els pròxims mesos per cobrir les consegüents despeses judicials i caixa de resistència.

Cridem a totes les persones combatives a donar suport als companys antifeixistes Sergi i Rubén. Perquè no permetrem que els nostres companys es trobin en les reixes la presó per combatre i denunciar el feixisme. Perquè no tolerarem que el feixisme, el racisme i l’homofòbia, segueixin el seu transcurs de l’odi i la discriminació als nostres carrers.

La solidaritat i el suport entre la gent que lluita és més necessària que mai. Sergi i Rubén no esteu sols. La repressió no frenarà els nostres somnis ni la nostra lluita.

Ser antifeixistes no és cap delicte, absolució Sergi i Rubén

Grup de Suport encausats 12 octubre 2011.

Si esteu interessats en la difusió podeu enviar un correu a: encausats12octubre2011 ARROBA gmail.com.
Re: Absolució Sergi i Ruben! Ser Antifeixista no és cap delicte!
08 mai 2014
Primer de tot, dir que soc antifeixista i antinacionalista, i que trobo que el que van fer el Sergi i el Ruben va estar molt be, aquell home s'ho mereixia, pero van ser estúpids. Van fer una cosa que molts volem fer pero que no es pot fer. Si tinguessin dos dits de front haguessin pensat una mica i no estarien en l'enrenou que estan ara. Res mes a dir.
Re: Absolució Sergi i Ruben! Ser Antifeixista no és cap delicte!
09 mai 2014
I tu què saps què van fer en Sergi i el Ruben? Has vist els videos de la manifestació, on hi havia 200 persones més?

Ves a cagar.
Sindicato Sindicat