Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Vídeo del telenoticies tv3 aclarint els fets de l'1 de Maig
02 mai 2014
Vídeo del telenoticies tv3 aclarint els fets de l'1 de Maig
El vídeo parla per si sol, si alguna cosa hem d'apendre de la IAC és com portar-se el gat a l'aigua amb un poder de convocatòria de 50 persones, ni el propi Sun Tzu ho faria millor.


http://www.tv3.cat/videos/5057151/Qui-son-els-convocants-de-la-manifesta

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Vídeo del telenoticies tv3 aclarint els fets de l'1 de Maig
02 mai 2014
Amb aquests "companys anticapitalistes", qui necessita enemics?
Re: Vídeo del telenoticies tv3 aclarint els fets de l'1 de Maig
02 mai 2014
Què voleu que us digui, no crec que mai estem disposats a ser tan miserables, falsos, mentiders i manipuladors com aquesta escòria de la IAC...

Així que, entre moltes d'altres lliçons que s'haurien d'analitzar a nivell intern, jo el que aprendria de l'1 de Maig és que millor que no ens juntem amb segons quina xusma... Si fins i tot les bases de COCOS i UGT van demostrar ser més de confiança a les últimes vagues generals!

Per anar de la maneta amb 25 (que a 50 no arribaven) xivatos manipuladors que encara acabaran delatant companyes a la policia, més val anar sols o amb col·lectius que sí demostren que la seva combativitat no és només de boquilla (com l'EI, per exemple).
Re: Vídeo del telenoticies tv3 aclarint els fets de l'1 de Maig
03 mai 2014
palabra de la buena que el comentari de A no es meu. Entre altres coses perquè no estic d'acord amb que la IAC sigui "xusma"... són senzillament el "sector dret" de l'anticapitalisme, i això vol dir que hi ha joc amb ells fins a cert punt, però no que siguin xusma.

I no, no tenen poder convocant ni de 25 ni de 50, tenen molt més. IAC té USTEC (el principal sindicat d'ensenyament), FTC, CATAC, etc., i poden ser mooolts més que 50 o 60. De fet, després de la CGT, IAC és el següent més gran en representació sindical.

Que consti que tampoc li tinc cap tipus d'estima, però d'aquí a anar restant gent dels sectors anticapitalistes hi ha un tros.


Una altra cosa és certs dirigents seus, que sembla que són vitalicis (Blanco x IAC i Bel x CO.BAS) i amb poder absolut, fent i desfent el que volen.

I tampoc tinc cap interès especial en que l'EI s'ajunti amb anarcos, sincerament. Al contrari, veig més possible l'interès dels anarcos de traçar aliances amb l'EI (perquè sinó, amb qui?) que a viceversa.
Re: Vídeo del telenoticies tv3 aclarint els fets de l'1 de Maig
03 mai 2014
La IAC está quemada con los anarcos porque hace pactos con ellos (con quien quiera que fuese a las reuniones en representación del Bloc Llibertari) y éstos no cumplen (sea por mala fe, o por incapacidad o negativa de "controlar su bloque"). Creo que hasta se entiende el mosqueo. No se quieren comer la posible multa.

Otra cosa es la mierda de sindicato que es la IAC. A mí lo que me interesa es cómo se gestiona nuestra movida hacia dentro. Lo que diga la IAC es que me resbala bastante y me importa una mierda.

La discusión es, para què sirve una manifestación? qué tiene que pasar para que ésta sea una mani combativa? qué se busca al mobilizarte? qué estrategias se pueden hacer? alternativas a las manifestaciones?
Re: Vídeo del telenoticies tv3 aclarint els fets de l'1 de Maig
03 mai 2014
Algú em pot explicar en què són anticapitalistes els de la iac, exactament?

En la seva col·laboració amb la policia?

En les seves seccions sindicals de carcellers, que demanen la construcció de més presons?

En els seus textos elogiant els mossos a la seva web?

En el seu histerisme assenyalant i intentant agredir companys anarquistes durant la mani de l'1 de maig*, just abans de desconvocar i fotre el camp cames ajudeu-me?

(*Curiós, desquiciats intentant colpejar una persona mentres li criden "Violent!" per haver trencat un objecte... Quin concepte de violència té aquesta gent? Serà per això que encobreixen, justifiquen i defensen les tortures als presos?)

En els seus cordons de seguretat, que no són per defensar la manifestació sinó per intentar control·lar-la?

O en les seves miserables tàctiques de manipulació, com s'ha vist en aquesta entrevista amb TV3?

M'ho podeu explicar!?
Re: Vídeo del telenoticies tv3 aclarint els fets de l'1 de Maig
03 mai 2014
No caiguem en l'error d'atribuir l'actuació d'unes persones concretes al comú d'una organització com la IAC que també té militants molt vàlides. jo no he vist pas que traguessin un comunicat condemnant els fets. cert que algú ho va criticar des del camió, però em pregunto si representava la veu dels col·lectius convocants al complet. que van decidir desconvocar? cert, però això altres cops s'ha fet per no tenir problemes legals, no? lo que van fer els del JCPC fa dos anys si que era una condemna explícita.crec que no n'hi ha per tant. sinó al final ens quedarem sols
Re: Vídeo del telenoticies tv3 aclarint els fets de l'1 de Maig
03 mai 2014
Que tot arribarà, si algo té l'IAC (igual que la resta de sindicats en general) és una estructura jeràrquica on s'acaten les ordres i no existeix la dissidència individual.

Està clar que no han sigut "alguns membres" de l'IAC els que han decidit sortir espontàneament a TV3 per dir que no hi havia cap bloc llibertari entre els convocants i fer-ho passar com els actes dels "4 vàndals de sempre".

En llocs així no hi ha gent vàlida perquè si n'hi hagués marxaria!
Re: Vídeo del telenoticies tv3 aclarint els fets de l'1 de Maig
03 mai 2014
Escolta no sé que m'expliques de disciplina, d'EI i de força al sindicalisme, quan la cosa no va per res per aquí.

La qüestió és molt senzilla: arran dels fets de la mani de l'1 de maig, hi ha gent (IAC, troskos varis, etc.) que us tenen moltes ganes al bloc llibertari. Ja les tenien abans, però ara tenen una certa "legitimitat", una excusa (no compliment d'acords) per demanar per exemple que en cap altra mani es permeti un bloc així, o que hi hagi "servei d'ordre", o que les manis han d'estar totes legalitzades d'ara en endavant, etc.

Davant d'això, l'EI podia fer 2 coses racionals (perque no contemplo com a racional sumar-se al carro de les "condemnes"):

1- Callar i no dir res, dir ja s'ho faran entre ells (IAC vs. llibertaris).

2- Parlar i donar certa "cobertura", ampara o com li vulguis dir al bloc llibertari.


Ha triat la 2a opció, i és una opció certament "generosa", ja que sí hagués triat la primera, no dir res, ningú li podria retreure res, en canvi triant la 2a sap que posa contra les cordes a IAC i altres i deixa entendre que els autònoms (perquè no ho oblidem, a la tarda no hi havia milers de CGT i CNT, sinó uns pocs centenars de negre) tampoc estan completament sols, com voldrien els primers. I això a l'EI respecte a la IAC i altres li passarà factura.


I no, no em descoloca el que dius, precisament perquè el que demostra és que aquesta presència de gent de l'EI fa que la CGT cada cop sigui un sindicat més afí a aquest espai polític: http://www.vilaweb.cat/noticia/4188883/20140503/ermengol-gassiot-cgt-lin perquè hauria de descolocar que el sindicalisme alternatiu d'aquest país, sota les sigles que sigui, cada cop sigui més pro-EI?¿?¿? i si el dia de demà això ho diu també el secretariat de CNT, també brindaré tu ;)
Re: Vídeo del telenoticies tv3 aclarint els fets de l'1 de Maig
03 mai 2014
Tampoc han dit res de l'altre món, que no van participar-hi i que no criminalitzaran ningú. Perdoneu però és el MÍNIM que esperaria de gent que s'autodefineix com a anticapitalista en un context de capitalisme brutal com el que estem vivint.

El que no té perdó és l'actitud de l'escòria xivata de la IAC.

I el que és cert és que ara mateix, amb la de pals que ens estan caient als explotats dia sí i dia també, té molt més futur i tira més l'estratègia militant que sortir a fer el paripé amb banderetes de plàstic i petos reflectants... Així que ja veurem qui sortirà perdent i qui reforçat d'aquest 1 de Maig.
Re: Vídeo del telenoticies tv3 aclarint els fets de l'1 de Maig
03 mai 2014
que no van a participar ya es decir suficiente. a que esperan? el sindicalismo pequeño burgues apaga fuegos con la reaccion, mirando los toros desde la barrera como siempre. y lo mismo para los del comunicado "bloc llibertari". si pero no, si pero espera asi no, igual si pero mejor no... mierda pseudo revolucionaria y anticapitalistas de moda.
Re: Vídeo del telenoticies tv3 aclarint els fets de l'1 de Maig
03 mai 2014
El comunicado del Bloc Llibertari tiene toda la razón, una cosa es no criminalizar y otra tener cabeza en como se hacen las cosas.

El "ataque" no es sinónimo de ignorancia, estupidez ni caos total, al contrario, debería llevarse a cabo de la forma más efectiva, segura y convencida posible.
Re: Vídeo del telenoticies tv3 aclarint els fets de l'1 de Maig
03 mai 2014
Perdonad la ingenuidad pero no entiendo como se puede juzgar un bloque entero bastante hetereogeneo por la acción de algunxs y por un solo día. Vaya, creo que si que hay que recalcar que el bloque libertario le salió el tiro por la culata y que 'no cumplió los pactos' pero de aquí a decir que si el año que viene no sé qué...como si los otros grupos no la hubieran cagado nunca!

Y por otro lado, no quiero echar más mierda sobre el IAC porque también tela, pero veo que las anarcos no somos solo el bloque libertario y participamos de otras movidas en las que la IAC no está presente y nunca hemos tenido problemas con otras corrientes anticapitalistas, vease la EI u otros sindicatos y organizaciones. Vaya, que me estraña que la IAC de repente tanta voz en esto.
Re: Vídeo del telenoticies tv3 aclarint els fets de l'1 de Maig
04 mai 2014
ELS CENSORS D'INDYMEDIA S'ESTAN POSANT LES BOTES, ES POT SABER PERQUÈ ESBORREU ELS COMENTARIS D'AQUESTA MANERA?? MENYS QUAN NOMÉS S'ESTÀ DEBATENT I SENSE FALTAR AL RESPECTE?? MOLT LLIBERTARI TOT PLEGAT, QUINA PENA QUE FEU ELS INQUISIDORS D'IMC. APA ESBORREU AQUEST TAMBÉ, PATÈTICS

PD. Ho sento X, però es veu que no podré continuar debatent amb tu, mala sort
Re: Vídeo del telenoticies tv3 aclarint els fets de l'1 de Maig
05 mai 2014
Dir que la IAC o te res a veure amb el que han fet i venen fent els darrers anys (que res d'això és nou) el Secretari General i els seus escuders Edu i Josep Bel de COBAS és intentar tapar els vergonyes de qui ens utilitza per tenir un mínim protagonisme.

Jo ho tinc clar, per mi passem d'ells-
Sindicato Sindicat