Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Prou complicitat, per un sindicalisme combatiu!
30 abr 2014
La matinada del 29 d’abril em assenyalat amb pintura les seus de CCOO i UGT, emmarcada en la setmana anterior a l’1 de maig, el dia del treballador. Treballadores i treballadors, que nomes amb consciencia podran aturar l’espoli patit arreu del món arran de la crisi internacional.

Aquesta acció és simbòlica, no com el paper que juguen els sindicats majoritaris, i per això volem denunciar com a còmplices i culpables a CCOO i UGT per la seva funció que realitzen com a engranatge de la patronal, firmant reformes laborals i ERE (aplicant-los fins i tot als seus propis sindicats) o boicotejant la lluita d’altres sindicats o de bases combatives, com és el cas de Panrico on han obstaculitzat contínuament a les treballadores fins a arribar a amenaçar en retirar la impugnació que el sindicat va realitzar. Cal esclarir també que com el cas citat anteriorment, encara avui hi ha bases combatives, a diferencia de les cúpules pactistes, contra qui va dirigida l’acció

El capitalisme augmenta l’explotació i la precarització si no se l’hi aturen els peus, per això reivindiquem un sindicalisme combatiu, de base i horitzontal per parar les agressions que estem patim com a classe, no és suficient la defensa dels “drets” que tenia una part de la població, és necessari la superació d’aquest sistema polític i econòmic. Volem un sindicalisme que sigui capaç de plantejar una lluita real i plantejar alternatives.

Contra la patronal i els sindicats del poder, per l’organització de la classe treballadora!

Firmat: Alguns que n’estan farts.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Prou complicitat, per un sindicalisme combatiu!
30 abr 2014
Grandes compis!

¿hay fotos?
Re: Prou complicitat, per un sindicalisme combatiu!
30 abr 2014
No només CCOO i UGT són còmplices de les retallades socials i la falta d'igualtat i solidaritat.

Molts altres participen del pastís de les subvencions i el circ electoral implantat durant el franquisme, aprofitat aleshores per CCOO i que encara dura a dia d'avui amb tots els que han anat acceptant els «Pactos de la Moncloa».
Re: Prou complicitat? Qui paga, mana...
30 abr 2014
Ser español es de pobres...
(CC.OO. y UGT siempre al servicio de la oligarquia)
http://elpais.com/elpais/2014/04/11/opinion/1397223350_537290.html
Colera camping CNT