Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Consells nutricionals i físics per a la mani de demà!
30 abr 2014
entrenador.jpg
estiramientos.jpg
Molt bones! I benvingudes a la primera edició de l'entrenador personal del ghetto! Aquesta primera entrega va dedicada en exclusiva a l'1 de maig que ens espera demà. Degut a que des de primera hora del matí hi ha actes convocats, el que recomanem és dormir bastant avui, pot ser un dia cansat i sempre és millor anar atent a les manifestacions; està més que comprovat que la falta de son disminueix la capacitat per prestar atenció i la pérdua de reflexos, visibilitat i coordinació!

Tot i que pot semblar una tonteria, recomanem fer els excercisis de la imateg adjuntada tot just despertar-se i cada dues-tres hores durant el dia, no són gens complicats i ens ajudaran a sentir-nos un pèl més relaxats. Podem combinar-ho també amb el clàssic moviment de tocar els peus sense doblegar les cames!

#file_2#

Abans de la manifestació no recomanem res en especial, hi ha estiraments per abans de còrrer, però són més aptes per a situacions de cursa o entrenament. En el nostre cas el que recomanem és 1- NO CORRER! 2- SI CORS, NO CAL FORÇAR!


El més important és probablement el menjar i la beguda. Recomanem beure molta aigua, s'esperen temperatures altes i es necessari estar hidratats durant tot el dia. No recomanem el consum de refrescos (i molt menys Coca-Cola!) ni per suposat el d'alcohol, no per una posició antidroga, sinó perquè creiem que és millor anar a les manis sense alcohol per un tema de seguretat. En quant al menjar, opció vegana o no, nosaltres preferim fer un apat mitjà de bon de matí i un bon dinar, però no a una hora molt tard.

Material complementari:
- Protecció solar
- Flotador
- Tovallola de platja

Fins la propera! Salut i anarquia!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Consells nutricionals i físics per a la mani de demà!
30 abr 2014
jaja

poca broma que yo el año pasado acabé quemándome
Re: Consells nutricionals i físics per a la mani de demà!
30 abr 2014
Molt útil dins del to humoristic, i molt bo el final jaja
Re: Consells nutricionals i físics per a la mani de demà!
30 abr 2014
No crec que el líder de la CUP que apareix a la paret de fons estigui pas per l'anarquia.

Aquest article s'ha fet molt ràpid, fins i tot sense mirar la predicció meteorològica, ja que diu que s'esperen temperatures altes.

SMC del 30 d'abril pel Primer de maig:

ESTAT DEL CEL

Cel entre poc i mig ennuvolat en general pel pas de núvols alts. A més, a partir de migdia creixeran nuvolades al Pirineu, Prepirineu i a la meitat est del país que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat. Independentment, fins a mig matí i novament a partir del vespre, hi haurà intervals de núvols baixos al vessant nord del Pirineu, a punts del sector central del litoral i prelitoral, i al quadrant nord-est.

PRECIPITACIONS

A la tarda s'esperen ruixats aïllats, d'intensitat feble o puntualment moderada, al Pirineu i Prepirineu oriental i interior del quadrant nord-est, i són possibles a la resta del Pirineu. S'acumularan quantitats minses en general. La cota de neu rondarà els 2200 metres.

TEMPERATURES

Mínimes semblants o lleugerament més baixes. Màximes similars. Les mínimes es mouran entre els 2 i 7 ºC al Pirineu, entre 5 i 10 ºC al Prepirineu, nord de la depressió Central i prelitoral nord, entre 9 i 14 ºC al litoral, i entre 7 i 12 ºC a la resta del país. Les màximes arribaran a valors d'entre 15 i 20 ºC al Pirineu, puntualment més baixes al vessant nord, entre 21 i 26 ºC a Ponent i l'interior de les terres de l'Ebre, i entre 19 i 24 ºC a la resta.

VISIBILITAT

Bona en general, si bé serà regular al vessant nord del Pirineu fins al principi i al final del dia. A més, hi haurà boirines matinals a valls i fondalades de l'interior.

VENT

Al principi i final del dia bufarà tramuntana entre fluixa i moderada a l'Alt Empordà i mestral entre fluix i moderat a l'extrem sud, on a la nit hi haurà cops forts. A la meitat oest del país bufarà fluix amb cops moderats de component oest, i serà de component sud i est a la resta, si bé al principi i al final del dia serà més fluix i variable.
Re: Consells nutricionals i físics per a la mani de demà!
30 abr 2014
jajajajajajaja

amor para quien hizo este artículo jajajaja :)
Re: Consells nutricionals i físics per a la mani de demà!
30 abr 2014
Molt bon escalfament de tren superior per a no perdre movimilat articular i augmentar la prevenció de lesions, però a aquest treball tan ben estructurat jo hio afejiria un escalfament a crits de: Mort a l'estat i visca l'anarquia! i finalitzar amb estiraments del tren inferior incidint en l'articulació coxofemoral, els abductors sembla que ens els oblidem a cada entrenament!
muahahahahahahah
SALUT I ESTIRAMENTS!
Sindicato Sindicat