Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Manifestació 1er de Maig a Badalona
24 abr 2014
CAP VAGA GENERAL, LABORAL I SOCIAL! CONVOCA CGT BARCELONÈS NORD I SOLIDARITAT OBRERA

MANIFESTACIÓ 1r MAIG, 11:00 H

PLAÇA DELS PAÏSOS CATALANS

BADALONA - METRO L2 - PEP VENTURA
Flyer_1r_maig.pdf
Flyer 1r maig.pdf (163,08 KiB)
CAP A LA VAGA GENERAL , LABORAL I SOCIAL ! CONVOCA CGT BARCELONÈS NORD I SOLIDARITAT OBRERA

MANIFESTACIÓ 1r DE MAIG

El 1r de Maig , dia internacional de les persones treballadores simbolitza la lluita permanent contra la patronal i el govern per aconseguir una societat basada en la igualtat per a tothom, en els drets laborals i socials , els serveis públics , la llibertat i la justícia social .

Reforma Laboral , pressupostos generals , Retallades de la despesa i de drets i
llibertats ... Fins quan aguantarem ?

El capitalisme del segle XXI ha arribat al màxim de desenvolupament i globalització i està incrementant els seus nivells d'explotació de la classe treballadora a nivell mundial , intentant que tornem a les condicions de semiesclavitud de segles enrere , robant-nos els drets que tant d'esforç i vides ens han costat .

El dret al treball no existeix. El salari , les vacances , la seguretat, la mobilitat , les funcions , el nostre descans , la salut ... tot ho decideix el cap . Hem perdut el dret a la pensió digna , a l'estabilitat en l'ocupació, ens baixen el sou , ens acomiaden , ens tallen la llum , ens treuen l'habitatge , ens quedem sense ajudes per seguir sobrevivint . Es privatitzen els serveis públics mentre retallen les despeses socials perquè l'educació , la sanitat o les cures , per exemple , només estiguin garantits els que poden pagar .

CGT i Solidaritat Obrera manifesten que seguiran lluitant per impedir que «els poderosos surtin victoriosos de les seves crisis » , i així mateix fa una crida a tots els treballadors a unir-se en l'acció, « unint la rebel · lia en defensa dels seus drets , a nivell internacional , sense fronteres , sense divisions entre autòctons i estrangers , entre homes i dones , grans i joves , intel · lectuals , estudiants , aturats , tots lluitant per un món millor , de manera autogestionària , en llibertat .

Davant l'atur proposem repartir el treball , reduint la jornada laboral , proposem avançar l'edat de jubilació , per poder treballar totes i tots.
Proposem repartir la riquesa a través d'una reforma fiscal que acabi amb el frau , els paradisos fiscals , les exempcions d'impostos a les grans fortunes i empreses i que siguin els rics qui paguin més , perquè la sanitat , l'educació , la protecció social siguin públiques i universals , per a totes i tots .

No podem seguir resignats , davant d'un sistema polític i social imposat pel capitalisme que aconsegueix portar-nos a situacions de fam , violència , desesperació , a la destrucció de la vida al planeta .

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Manifestació 1er de Maig a Badalona
24 abr 2014
aquests no es menjaran un rosco...
Re: Manifestació 1er de Maig a Badalona
25 abr 2014
i tu et menjes molts?
Re: Manifestació 1er de Maig a Badalona
25 abr 2014
unes quants, la veritat
Re: Manifestació 1er de Maig a Badalona
25 abr 2014
fàcil de veure si fem alguna cosa a Badalona, veniu, feu fotos i les pengeu aquí!
Re: Manifestació 1er de Maig a Badalona
25 abr 2014
Anireu els 2 de la Soli?? És important la vostra presència per tal de que la manifestació sigui massiva.
Sindicat Terrassa