Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: criminalització i repressió
Disssabte 26 a Igualada, acte del Comité per la Libertat d'Arenas
24 abr 2014
Xerrada sobre la situació del secretari gral. del PCE(r), condemnat a morir a la presó, i passi del documental ''435 días en huelga de hambre'', vaga protagonitzada per els presos del PCE(r) i GRAPO contra la dispersió i l'aïllament a la presó, que va acabar amb la mort d'un militant i lesions irreversibles d'altres.
cartell_igualadaa4.jpg
Aquest dirigent comunista, Manuel Pérez Martínez, suma més de 21 anys a la presó en dues tandes. Ja complint condemna en presons franceses (any 2000) li va ser diagnosticat una lesió de cataractes que, a causa de les condicions de reclusió, la seva avançada edat i la seva afició per la lectura i el dibuix; se li ha anat agreujant produint forts mals de cap i vertígens.

L’operació de la seva malaltia ocular no pot esperar més, ja fa deu anys de retard. La seva malaltia li implica greus problemes de visió i suposa un problema per la seva seguretat dins de la presó .

Fins ara s’han negat a treure l’especialista, i quan per fi ho porten a l’hospital per a una consulta oftalmològica per a més escarni – li tornen a presó sense rebre atenció. Segons fonts del mateix hospital “Manuel no estava apuntat a la llista de consultes” .

La responsabilitat de realitzar tant els tràmits hospitalaris com d’assegurar els trasllats és dels serveis mèdics i de la direcció de la presó. Però, per ser qui ideen la política de penediment i extermini contra els presos polítics, Institucions Penitenciàries i el Ministeri de l’ Interior seran els culpables si Manuel es queda cec com a conseqüència de l’absoluta desatenció mèdica que pateix.

Per això, FEM UNA CRIDA al conjunt del moviment de solidaritat perquè, dins de la campanya pel seu alliberament, s’impulsi per tots els mitjans la denúncia : enviant postals a la presó, llançant octavetes, organitzant xerrades, concentracions, etc. on s’informi de la seva situació, i s’exigeixi que sigui operat amb caràcter urgent , i en condicions segures.
Mira també:
http://arenasllibertat.wordpress.com/
http://amnistiapresos.blogspot.com.es/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat