Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
manifest 1r Maig, Solidaritat Obrera Catalunya
23 abr 2014
PRIMER DE MAIG

LA LLUITA DE LA DIGNITAT
3_0000.gif
Acabem d'assistir a una mobilització històrica : les Marxes de la Dignitat que van confluir des de tots els territoris de l'estat a Madrid el 22 de març, el 22 - M , culminant en una monstruosa manifestació que el govern ha tractat de fer callar criminalizándola artificialment a través d' els mitjans de comunicació al seu servei ..

El 22 - M va ser un clam popular a favor de la VAGA GENERAL contra les mesures dels governs de la Troica , contra el saqueig dels serveis públics , contra el pagament del deute ia favor del pa , treball digne i habitatge .

Per això aquest 1r de Maig ha de ser continuïtat del 22- M . Solidaritat Obrera valora molt positivament la unitat d'acció aconseguida entre sindicats , col · lectius i moviments socials de diferents ideologies i procedències , en l'organització , preparació i posada en marxa de les Marxes de la Dignitat ; sens dubte un element a cuidar i mantenir per al futur . És per això pel que continuem buscant la màxima unitat en la convocatòria de les mobilitzacions obreres del PRIMER DE MAIG , amb les mateixes reivindicacions del 22- M i sota el mateix lema amb el qual ens sumem llavors: " Unir les lluites , Cap a la vaga General " .

El 22 - M ha estat un pas de gegant , majoritari i contundent , que necessita seguir projectant a tot arreu, en tots els territoris , a la Península i Illes , mostrant el clam de la dignitat del poble en cada localitat .

No podem oblidar en cap acte a les víctimes del muntatge i agressió polític - policial- mediàtica que romanen a la presó ( Miguel i Ismael ) ara que el govern lliberta narcotraficants provats , banquers estafadors i fins pederastes ( de corruptes que saquegen les arques públiques ni parlem ) . En canvi manté a la presó a aquests dos joves i acusa de greus delictes ( penats de 3 a 9 anys de presó ) a una vintena més . Com a part de l'organització de les Marxes de la Dignitat , Solidaritat Obrera reconeix com represaliats propis a totes aquestes persones , pertanyin o no a cap organització , i compten amb el nostre sencer respatller. És més creiem que és responsabilitat de tots els treballadors i treballadores exigir la seva llibertat immediata i l'absolució de tots els detinguts , així com la depuració de responsabilitats al Ministeri de l' Interior i Delegació de Govern per atacar una manifestació massiva , legal i pacífica . Dit això afirmem que no permetrem que el Govern es surti amb la seva i del 22- M es parli de disturbis , per això ens comprometem a seguir treballant unitàriament per les reivindicacions de les Marxes de la Dignitat .

La nostra coneguda proposta d'organitzar la necessària VAGA GENERAL INDEFINIDA va calant cada vegada més en capes importants de treballadors i organitzacions sindicals i socials . En aquest sentit seguirem caminant , debatent i confrontant arguments i propostes amb tot el sindicalisme alternatiu i de classe , en l'enteniment que la major unitat és imprescindible per lluitar i guanyar .

Ni esperem ni volem el suport dels " sindicats" de la col · laboració , concertació i diàleg social , CCOO i UGT , ja que la seva aposta és continuar vivint de l'Estat i la corrupció a costa de mantenir en la indefensió al conjunt de treballadors i treballadores , tal com vénen fent.

És hora de responsabilitzar del nostre futur , no es pot esperar que ningú vingui a resoldre els nostres problemes ; hem de ser nosaltres mateixos , sense líders ni jerarquies , qui els resolguem .

PRIMER DE MAIG

LA DIGNITAT DE LA LLUITA
Mira també:
http://www.solidaridadobrera.org/

This work is in the public domain
Sindicat