Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: laboral
manifest 1r Maig, Solidaritat Obrera Catalunya
23 abr 2014
PRIMER DE MAIG

LA LLUITA DE LA DIGNITAT
3_0000.gif
Acabem d'assistir a una mobilització històrica : les Marxes de la Dignitat que van confluir des de tots els territoris de l'estat a Madrid el 22 de març, el 22 - M , culminant en una monstruosa manifestació que el govern ha tractat de fer callar criminalizándola artificialment a través d' els mitjans de comunicació al seu servei ..

El 22 - M va ser un clam popular a favor de la VAGA GENERAL contra les mesures dels governs de la Troica , contra el saqueig dels serveis públics , contra el pagament del deute ia favor del pa , treball digne i habitatge .

Per això aquest 1r de Maig ha de ser continuïtat del 22- M . Solidaritat Obrera valora molt positivament la unitat d'acció aconseguida entre sindicats , col · lectius i moviments socials de diferents ideologies i procedències , en l'organització , preparació i posada en marxa de les Marxes de la Dignitat ; sens dubte un element a cuidar i mantenir per al futur . És per això pel que continuem buscant la màxima unitat en la convocatòria de les mobilitzacions obreres del PRIMER DE MAIG , amb les mateixes reivindicacions del 22- M i sota el mateix lema amb el qual ens sumem llavors: " Unir les lluites , Cap a la vaga General " .

El 22 - M ha estat un pas de gegant , majoritari i contundent , que necessita seguir projectant a tot arreu, en tots els territoris , a la Península i Illes , mostrant el clam de la dignitat del poble en cada localitat .

No podem oblidar en cap acte a les víctimes del muntatge i agressió polític - policial- mediàtica que romanen a la presó ( Miguel i Ismael ) ara que el govern lliberta narcotraficants provats , banquers estafadors i fins pederastes ( de corruptes que saquegen les arques públiques ni parlem ) . En canvi manté a la presó a aquests dos joves i acusa de greus delictes ( penats de 3 a 9 anys de presó ) a una vintena més . Com a part de l'organització de les Marxes de la Dignitat , Solidaritat Obrera reconeix com represaliats propis a totes aquestes persones , pertanyin o no a cap organització , i compten amb el nostre sencer respatller. És més creiem que és responsabilitat de tots els treballadors i treballadores exigir la seva llibertat immediata i l'absolució de tots els detinguts , així com la depuració de responsabilitats al Ministeri de l' Interior i Delegació de Govern per atacar una manifestació massiva , legal i pacífica . Dit això afirmem que no permetrem que el Govern es surti amb la seva i del 22- M es parli de disturbis , per això ens comprometem a seguir treballant unitàriament per les reivindicacions de les Marxes de la Dignitat .

La nostra coneguda proposta d'organitzar la necessària VAGA GENERAL INDEFINIDA va calant cada vegada més en capes importants de treballadors i organitzacions sindicals i socials . En aquest sentit seguirem caminant , debatent i confrontant arguments i propostes amb tot el sindicalisme alternatiu i de classe , en l'enteniment que la major unitat és imprescindible per lluitar i guanyar .

Ni esperem ni volem el suport dels " sindicats" de la col · laboració , concertació i diàleg social , CCOO i UGT , ja que la seva aposta és continuar vivint de l'Estat i la corrupció a costa de mantenir en la indefensió al conjunt de treballadors i treballadores , tal com vénen fent.

És hora de responsabilitzar del nostre futur , no es pot esperar que ningú vingui a resoldre els nostres problemes ; hem de ser nosaltres mateixos , sense líders ni jerarquies , qui els resolguem .

PRIMER DE MAIG

LA DIGNITAT DE LA LLUITA
Mira també:
http://www.solidaridadobrera.org/

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more