Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
[Maresme] 1 de Maig al Maresme + inaguració de nou local de la COS a la comarca
21 abr 2014
Una taula rodona sobre el treball de cures i domèstic, la manifestació del 1r de maig i la inauguració de LA CAPSA, són els actes que la COS impulsa durant aquests dies per celebrar el dia de la classe treballadora.

L'Assemblea de la COS al Maresme ha preparat diversos actes per celebrar el 1r de maig, el dia internacional de la classe treballadora.
capsa.png
El primer acte serà la celebració d'una taula rodona, amb títol 'El treball de cures i domèstic, reconeixement, socialització i remuneració a debat'. L'acte se celebrarà a partir de les 19.45 h del divendres 25 d'abril a Can Noè, centre cívic de Rocafonda (Carrer Santiago Rusiñol 23) de Mataró. Hi participaran la militant de la COS Isabel Benítez, una representant de la Vocalia de dones AV Rocafonda, i una representant de Sindillar.

El 1r de maig, tindrà lloc una manifestació pels carrers de Mataró. S'iniciarà a les 12.00 h des de la Plaça Miquel Biada (estació de trens). La manifestació és convocada per l'Assemblea dels/les marroquins/es, l'assemblea de la CGT al Maresme, l'assemblea territorial del Maresme de la COS, l'Assemblea d'Aturats de Mataró i les diverses seccions sindicals agrupades a l'IAC. La manifestació arribarà fins a la Plaça de l'Ajuntament on tindran lloc els parlaments.

I el mateix dia, a les 14.00 h, s'inaugurarà LA CAPSA, local obrer, un petit espai impulsat per la COS, que esperem que esdevingui un punt de trobada i de treball dels col·lectius en defensa dels interessos de la classe treballadora de la comarca i s'establirà un punt d'informació laboral (amb un horari d'atenció que ben aviat farem públic). LA CAPSA està situada a la cantonada del Carrer de l'Hospital i el Carrer de Sant Ramon de Mataró. L'acte d'inauguració es completarà amb un dinar de pintxos per celebrar l'obertura de l'espai.

Assemblea Territorial de la COS al Maresme
Carrer de l'Hospital, 1 | Mataró
maresme ARROBA sindicatcos.cat
facebook.con/cos.maresme
@cosMaresme
capsa2.png
Mira també:
http://sindicatcos.cat/index.php/territorials/maresme/item/2301-1rmaig-maresme

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Maresme] 1 de Maig al Maresme + inaguració de nou local de la COS a la comarca
21 abr 2014
La caspa.

IMC ple de rojosssssss no pls
Re: [Maresme] 1 de Maig al Maresme + inaguració de nou local de la COS a la comarca
22 abr 2014
obrerisme decimonònic ara possibilista + nacionalisme
Re: [Maresme] 1 de Maig al Maresme + inaguració de nou local de la COS a la comarca
22 abr 2014
La revolució es farà des dels Blokes Fantasma o no es farà.
Només cal veure el suport social generalitzat que tenen algunes okupes-discoteca.
Sindicato Sindicat