Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Imputació a 4 membres de la Plataforma Can Sanpere i del CSA Can Sanpere
16 abr 2014
Ara fa més d’un any vam prendre l’antiga fàbrica de Can Sanpere. Però no ha sigut fins fa pocs dies que tenim constància de la imputació penal de quatre membres del col·lectiu. La por i els nervis han estat combatuts amb una assemblea enèrgica en la qual s’ha mostrat unànimement el màxim suport a les persones afectades.
La premissa: la imputació és a tots i a totes. A qui participa de les assemblees de la Plataforma, a qui toca amb el seu grup a les festes de Can Sanpere, a qui algun dia ha vingut a fer-se una cervesa, a qui va aportar el seu granet de sorra a la gran manifestació del 16F, a qui porta prop d’un any dedicant hores al CSA, a qui gaudeix de les activitats i hi ve amb la família, a qui amb el seu col·lectiu ha donat vida a l’espai...
A TOTS I CADASCUN DE VOSALTRES ens dirigim: La imputació dels companys de l’assemblea imputa tot el teixit social que durant un any ha destinat, no només esforços, sinó també il·lusions, a aquesta lluita contra l’especulació i per l’alternativa i el teixit social, local i comarcal. Per això, fem una crida a tot el teixit associatiu de Premià de Mar i del Maresme, ja que aquesta lluita no és una simple lluita local. És la primera pedra en defensa d’una comarca i uns pobles trinxats per l’especulació urbanística i un sistema econòmic depredador.
Per tot això, us informem que s’ha constituït un grup de suport que té per intenció definir una estratègia legal i una estratègia de difusió per tal de fer extensiu aquest entrebanc fora de les parets de la fàbrica.


D’entrada, us convoquem, el proper 20 de maig a les 11h als Jutjats de Mataró, a la concentració en solidaritat amb la imputació als membres de Can Sanpere.

Ara més que mai, tots i totes som Can Sanpere!

NO AL DESALLOTJAMENT!

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa