Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
[ARRAN] 21 anys després, seguim ací, seguim amb tu, Guillem.
11 abr 2014
Ara fa 21 anys que Guillem Agulló i Salvador era assassinat a Montanejos a mans d’uns feixistes. Va ser assassinat un 11 d’abril mentre acampava amb els amics. Va ser assassinat per les seues idees polítiques. Perquè era maulet i antifeixista i això molestava. Feia nosa en una València presa pels feixistes.
Captura-de-pantalla-2014-04-10-a-les-22.26.09.png
Després del seu assassinat va venir la manipulació als mitjans de comunicació, van venir els articles de Las Provincias, els reportatges a Canal 9… va venir la criminalització a la militància del jove Guillem, que era acusat de ser un violent.

I els poders fàctics de l’Estat es van ocupar de la resta. El juí va ser tota una farsa. L’únic acusat quasi no va complir condemna i es va eliminar tota prova de que allò era una assassinat polític.

D’això fa 21 anys…

Fa 21 anys i continuem veient noves agressions feixistes. Continuem veient com partits com España 2000 o PxC continuen utilitzant l’odi com campanya electoral. Continuem veient com els mitjans de comunicació criminalitzen les joves militants de l’Esquerra Idependentista i d’altres sectors polítics i socials que van a qüestionen el sistema.

Però també hem continuat eixint als carrers, hem continuat ocupant espais, construint alternatives, lluitant per uns Països Catalans lliures i sense feixisme. Hem continuat amb la memòria de Guillem Agulló i Salvador, de Salvador Puig Antich, de Miquel Grau i de tants altres.

Perquè el millor homenatge és la victòria,

21 anys després, seguim ací, seguim amb tu, Guillem.
Mira també:
http://arran.cat/blog/2014/04/10/21-anys-despres-seguim-aci-seguim-amb-tu-guillem/

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa