Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
El barri de Sants s’organitza per la despenalització de l’avortament. Crónica de l’assemblea oberta i pròximes convocatòries
09 abr 2014
El passat diumenge 6 d’abril ens vam ajuntar al voltant de 60 veïnes i veïns en assemblea a la Plaça de Sants convocats a partir de la campanya: “El meu cos és un camp de batalla!” d’Acció Llibertària de Sants.
Dibujo.jpg
El grup anarquista va convocar a realitzar dos setmanes de lluita per la despenalització de l’avortament i la insubmissió a la llei. Així com també a realitzar una concentració Divendres 11 d’abril a les 11h a la seu de l’antiavortista Fundació Pro-Vida a Gran Via Carles III nº61 i a enviar cartes de rebuig a l’arquebisbat amb un model que pròximament faran públic.

A continuació aquells que vam estar presents vam acordar treballar per a que la reforma de llei de l’avortament no sigui aplicada en cas de que s’arribi a aprovar. Per això farem allò que estigui a les nostres mans.

Diumenge 13 d’abril 17h
Assemblea a Plaça de Sants. Preparem la Setmana Santa!

Divendres 18 d’abril 19h
Pl. Sants Santa Processió per la despenalització de l’avortament.

Diumenge 27 d’abril 17h
Assemblea a Plaça de Sants. Valoració de les setmanes de lluita i comencem a treballar amb els següents punts. Anem als CAP’s i ambulatoris a que no s’apliqui la llei. Preparem una manifestació a Sants.

Lluitem plegades per la despenalització de l’avortament!

Lluitem plegades per la insubmissió a la llei!

Cap Estat ens farà lliures!

El nostre cos és un camp de batalla

Es va quedar en que la informació s'anirà actualitzant al bloc d'Acció Llibertària i al twitter de la Trama Feminsita:

http://acciollibertariasants.wordpress.com/
https://twitter.con/TramaFeminista

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El barri de Sants s’organitza per la despenalització de l’avortament. Crónica de l’assemblea oberta i pròximes convocatòries
09 abr 2014
falta comentar que el un altre punt del 27 serà el començar a treballar mitjançant tallers o quelcom per definir en matèria educativa el tema.. anar als instituts, etc.
Sindicato Sindicat