Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
L'anarquia i el neocolonialisme ibèric
08 abr 2014
No són una incògnita les desmesurades energies que pren l'anarquisme reaccionari per lluitar, no contra el capital, sinó contra l'autodeterminació dels pobles de la seva indestriable espanya sota el seus lemes com: no a las fronteras ( entenent fronteres com una separació fisica entre territoris ) i sin pàtria ( entenent pàtria com una exaltació al sentiment de pertinència a un territori) intenten, això així amb un elevada exaltació al raciocini capitalista cap a la competència, desprestigiar l'independentisme combatiu.
L'independentisme combatiu ni creu en les fronteres entre pobles ni la defensa d'un territori oprimit es pot entendre com exaltació cap a aquest.

Aquesta realitat demostra la contradicció en que perviu l'anarquisme reaccionari d'arrel espanyola que de forma purament irracional ha trobat la seva linia d'acció en anar contra l'independentisme, aquest fet no obstant es degut a la falta de d'idees polítiques que els duguin als seus difusos objectius. Així es que limiten la seva acció a l'antiindependentisme com si fos l'únic mal que pateix els Països Catalans. No cal dir que el seu aïllament cap a la realitat social s'obliden de les nombroses lluites socials que s'estan duent a terme arreu d'aquest bonic i perseguit territori.

Per acabar m'agradaria que algun d'aquest anarquilistos que rajen merda sobre qualsevol noticia que tingui el minim rastre de catalanitat en contesti aquesta pregunta:

--> En un TERRITORI anarquista com es financiaria una universitat gratuïta i de qualitat??

DEDIQUE-VOS A CONSTRUÏR LA VOSTRA FE ANARQUISTA I DEIXEU EN PAU LA LLUITA DE ALTRES

This work is in the public domain

Comentaris

Re: L'anarquia i el neocolonialisme ibèric
08 abr 2014
sense massa temps per esplaiar-me contestant, et diré que bases la teva premisa en una visió del moviment anarquista i certament no tinc tant clar que milites enlloc ja que a barris com el clot, gràcia, sants o diverses assemblees universitàries les i els anarquistes no tenen problema en trobar-se en el camí en certs moments donats amb persones o fins i tot col·lectius de l'esquerra independentista.
Això per una banda i per una altra, pensar que l'anarquisme a Catalunya es limita a posar-li pals a les rodes al moviment independentista es una sobirana tonteria, més enllà de el grup l'albada social de Mataró no conec cap altre grup que s'hagi dedicat a fer un discurs public contrari a l'independentisme, més enllà del discurs obvi contra l'estat, però no centrant aquest discurs en l'esquerra independentista com insinues ni de lluny.

El tema de la universitat m'agradaria esplaiar-me tranquil·lament i contestar-te però requereix més temps que un anàlisi de quatre línies tan burd com el teu, em limitaré a deixar-te un enllaç a la wikipedia, del que no t'hauries de refiar massa, però almenys pots anar fen-te a una idea. http://es.wikipedia.org/wiki/Econom%C3%ADa_anarquista
Re: L'anarquia i el neocolonialisme ibèric
08 abr 2014
Per cert, que part de la pedagogia d'avui en dia mama del moviment llibertari de principis de segles en les que les universitats obreres i llibertaries funcionaren d'allò més bé.
Re: L'anarquia i el neocolonialisme ibèric
08 abr 2014
Molt clar el que diu la companya de dalt. Que hi hagi 4 noticies a indymerda contra l'independentisme, no significa que sigui l'únic que fem (suposo que un indepe com tu no deu veure res més).

De totes maneres, que se sapiga que la universitat pot anar més enllà de la 'pública i de qualitat' i que s'està fent discurs en aquest sentit.
Re: L'anarquia i el neocolonialisme ibèric
08 abr 2014
xD, re més a dir
Re: L'anarquia i el neocolonialisme ibèric
08 abr 2014
este dependentista de la nacion-estado sa quedao gilipollas del todo. porfis anarcopañoles darle una tregua, el chaval necesita respirar, descubrir el aire fresco...
Re: La patria és l'ultim refugi dels cretins miserables y dels criminals feixistes
08 abr 2014
Aquest post hauria de publicar-se a racocatala.cat, que es el lloc mes adient pels ploramiques malalts de patria; alla fins i tot el felicitaran, pobret.
Indys, aquest pamflet es una pataleta d'histeric que trepitja quasi totes les normes internes de publicacio IMC (insults, fracas, pobresa, zitzania, mentides, etnocentrisme, etc) i no tenim temps a perdre en debats esterils... esborreu, please
Re: L'anarquia i el neocolonialisme ibèric
09 abr 2014
Naaah... El racocatalà és massa mainstream per parlar de frikades com ara que "el moviment llibertari opina que". Diguéssim que es mou dins del possibilisme
Re: L'anarquia i el neocolonialisme ibèric
09 abr 2014
Portugal y Gibraltar libertarios!
Re: L'anarquia i el neocolonialisme ibèric
09 abr 2014
Informar-se millor i aprendre a escriure català és el que li cal
Re: L'anarquia i el neocolonialisme ibèric
13 abr 2014
ha nascut un alter ego de l'acracio, l'idependacio
Sindicato Sindicat