Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
22 dies per aturar el nou judici. Algunes idees per a aconseguir-ho
07 abr 2014
#abrilenlluita
Altres espai que estan amenaçats: Ateneu la Sèquia, Can Sanpere, La Gordíssima, L'Ateneu Popular de l'Eixample i Can Vies.

Defensem-nos juntes!
abrilenlluita.jpeg
A continuació algunes convocatòries per a aquest mes. Per seguir les que puguin anar sortint estigueu atentes a les vies de comunicació habitual dels espais esmentats a dalt o seguir el hashtag #abrilenlluita.

1) Dimarts 8 des de les 8h a l'Ateneu de l'Eixample: Front la data tancada de desallotjament, hi haurà activitats durant tot el matí per tal d'evitar que s'executi la sentència.

2) Dimecres 9 11h al CatalunyaCaixa del costat del Banc Expropiat: concentració amb berenar contra el tercer intent de l'entitat de portar a judici l'espai ocupat. Serà la primera de vàries convocatòries públiques que es faran durant aquest mes per tal que es torni a suspendre el judici anunciat pel 29 d'abril.

3) Dissabte 19 d'abril a pça. Revolució: activitats durant tot el dia; difusió de l'experiència del Banc Expropiat, de la lluita contra el desallotjament i presa de l'espai públic per a gaudir-lo col·lectivament.

4) Dimarts 29 d'abril a la ciutat de la justícia: tercer intent de judici contra el Banc Expropiat. Ja vam aconseguir que s'anul·lessin els dos anterior, a la tercera anirà la vençuda?


************************************************

Com ja hem dit, la campanya realitzada des de principis de l'estiu passat per aturar el desallotjament ha aconseguit que CatalunyaCaixa hagi hagut de demanar dues vegades que no es fes el judici. Aquest resultat força inesperat per moltes ha sigut possible per la varietat i la quantitat d'accions i activitats en defensa del projecte del Banc Expropiat.

Cronologia de les accions durant la 1ª amenaça de desallotjament http://bit.ly/1a1YpSy

Cronologia durant la segona amenaça http://bit.ly/1exGO0N

Com veieu, en aquest cas, en la diversitat està la força. Recoperem aquest fragment del text "Com recolzar" per a que quedi clar qui és el nostre parer sobre l'objectiu i els medis que volem per aquesta campanya:

" El nostre objectiu és clar que CatalunyaCaixa retiri la denúncia. Per a que això sigui possible cal que no només la gent que utilitzem l'espai ens posem en moviment sinó que tothom que cregui que aquest espai no ha de ser desallotjat que pugui mostrar la seva solidaritat de la manera que cregui convenient. Sabem que potser no sabeu com o que dubteu de què voldríem nosaltres.

Aquestes són algunes idees:

1) Difusió de la informació sobre el banc i la campanya contra el desallotjament: que corri la veu, que no quedi paret o racó a Internet on no es conegui el cas.
2) Aporta amb el que tinguis: necessitem paper dinA3 i A4 i gent que pugui imprimir i/o fer fotocòpies gratis.
3) Convèncer-los que desallotjar-nos no els serà rentable: Cada oficina bancària és una gran bústia de suggeriments, com els hi podríeu dir? penseu, penseu...
4) Encara tens diners? Tanqueu els comptes a CatalunyaCaixa e informa del motiu.
5) Aprofita el teu temps lliure i col·lapsa'ls: truca'ls o envia faxos de manera insistent. Al blog trobaràs els números i propostes vàries.
6) Tirar la brossa a la porta de l'oficina: si generen merda que recullin merda.
7) Deixar fluir l'art que hi ha dins teu: els seus vidres clamen per la frase “El Banc Expropiat no es toca. Traieu la denúncia”.
8) Concentracions o ocupacions de sucursals: que no puguin desenvolupar el seu funcionament habitual.

Els únics criteris sobre el suport que voldríem ve marcat pel mateix contingut polític que ha tingut el Banc Expropiat en tot aquest temps. Sempre hem apostat per l'autoorganització, l'autonomia i la horitzontalitat en la nostra lluita contra el capitalisme. Per tant, encara que és CatalunyaCaixa qui denuncia la nostra lluita continua sent contra el conjunt del sistema del que aquest banc forma part i en el qual nosaltres també englobem a partits polítics, medis de comunicació i totes les institucions de l'Estat. Qualsevol mostra de solidaritat serà ben rebuda sempre i quan es respecti això: no volem caure bé al jutge, no volem sortir a la tele i no volem el suport de cap partit."

Banc Expropiat de Gràcia
Travessera de Gràcia 181
@Banc_Expropiat
Mira també:
http://bancexpropiatgracia.wordpress.com
http://ambamor.wordpress.com

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat