Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Crònica de la primera sessió del judici oral contra les 20 imputades per l'acció "Aturem el Parlament"
31 mar 2014
Avui, dia 31 de març de 2014, ha començat el judici oral contra les 20 companyes imputades per l'acció "Aturem el Parlament" del passat 15 de juny de 2011.
[CAT/CAST]
A una sala plena de companyes dels diferents grups de suport, les diverses advocades de la defensa han plantejat una sèrie d'impugnacions prèvies dirigides contra una gran part de la forma i fons d'aquest procés repressiu: la participació com a acusació del sindicat neofeixista Manos Limpias, també la de la Generalitat per la qual cosa tampoc es pot considerar part perjudicada d'un delicte contra les institucions de l'Estat i la competència de l'Audiència Nacional - que, recordem, és herència directa del Tribunal d'Ordre Publico franquista-, per la celebració d'aquest judici.
També s'ha argumentat respecte a les diverses irregularitats que presenten gran part de les proves de l'acusació - vídeos que podrien haver estat manipulats o editats i dels quals es desconeix la font original, proves antropomètriques a les quals se'ls va obligar a participar a alguns dels imputats contra la seva voluntat, identificacions que vulneren els drets de les imputades i l'ús de fitxers policials il·legals- i actuacions policials para la detenció d'un grup d'imputades que ja anaven a presentar-se davant el jutge.
Per part de l'acusació s'han rebutjat totes les impugnacions plantejades per la defensa. De la mateixa manera, el jutges tampoc les han acceptat o han postergat la seva decisió per un altre moment del procés. Acte seguit, totes les imputades s'han negat a declarar davant les preguntes dels representants de la Fiscalia, Generalitat, Parlament i Manos Limpias, que s'han presentat amb una mateixa línia d'acusació.
Finalitzada la primera sessió, imputades i gent dels grups de suport hem anat a dinar col·lectivament per reposar forces de cara a la concentració solidària d'aquesta mateixa tarda, a les 20:00 a la Plaça del Sol, i les sessió judicials que ens queden per endavant.
Más info en encausadesparlament.wordpress.com y en twitter @15mlliure

[CAST]

Crónica de la primera sesión contra las 20 imputadas por la acción 'Aturem el Parlament'
Hoy, día 31 de marzo de 2014, se ha iniciado el juicio oral contra las 20 compañeras imputadas por la acción 'Aturem al Parlament' del pasado 15 de junio de 2011. En una sala repleta de compañeras de los diferentes grupos de apoyo, las distintas abogadas de la defensa han planteado una serie de impugnaciones previas dirigidas contra gran parte de la forma y fondo de este proceso represivo: la participación como acusación del sindicato neofascista Manos Limpias, también la de la Generalitat por cuanto tampoco se puede considerar parte perjudicada en un delito contra las instituciones del Estado y la competencia de la Audiencia Nacional –que, recordemos, es herencia directa del Tribunal de Orden Público franquista–, para la celebración de este juicio.
También se ha argumentado respecto a las diversas irregularidades que presentan gran parte de las pruebas de acusación –videos que podrían haber sido manipulados o editados y de los que se desconoce la fuente original, pruebas antropométricas a las que se les obligó a participar a algunos imputados contra su voluntad, identificaciones que vulneraron derechos de los imputados y uso de ficheros policiales ilegales– y actuaciones policiales para la detención de un grupo de imputadas que ya se iban a presentar ante el juez. Por parte de la acusación se han rechazado todas las impugnaciones planteadas por la defensa. De la misma manera, los jueces tampoco las han aceptadoo o han pospuesto su decisión a otro momento del proceso. Acto seguido, las imputadas se han negado a declarar ante las preguntas de los representantes de Fiscalía, Generalitat, Parlament y Manos Limpias, que se han presentado con una misma línea de acusación.
Acabada la primera sesión, imputadas y gente de los grupos de apoyo hemos ido a comer colectivamente para reponer fuerzas de cara a la concentración solidaria de esta tarde a las 20:00 horas en Plaza del Sol y las sesiones judiciales que nos quedan por delante.
Más info en encausadesparlament.wordpress.com y en twitter @15mlliure
Mira també:
http://encausadesparlament.wordpress.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Crònica de la primera sessió del judici oral contra les 20 imputades per l'acció "Aturem el Parlament"
31 mar 2014
Molta força i molts ànims en aquests moments!!
amunt les que lluiten!!!
Re: Crònica de la primera sessió del judici oral contra les 20 imputades per l'acció "Aturem el Parlament"
01 abr 2014
infiltrados de la policia en la manifestacion de este 29-3-2014, mientras la tv la sexta mira a otro lado:

http://www.youtube.com/watch?v=8OFX63dEmug&list=UU6O32iZQ6o7_HXIm13Bq71Q

15Mbcn.tv
#desobediència2014
#encausadesparlament
Re: Crònica de la primera sessió del judici oral contra les 20 imputades per l'acció "Aturem el Parlament"
01 abr 2014
Los días martes 2 y miercoles 3 de abril, a las 9:30, concentración delante de la Audiencia Provincial de Barcelona (Passeig de Lluís Companys 14-16 <M> Arc de Triomf), durante las declaraciones de los parlamentarios.
Re: Crònica de la primera sessió del judici oral contra les 20 imputades per l'acció "Aturem el Parlament"
01 abr 2014
Estamos con vosotros!!
Estamos juntos!!
Sigamos rodeando parlamentos, convocando huealgas generales, saboteando al sistema y boicotiando su capitalismo!
Sindicato Sindicat