Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Divendres 4 d’Abril: festa solidaria per l’autogestió pel grup d’Habitatge
29 mar 2014
Divendres 4 d'abril a les 20:00 a la Torna. Festa solidatia per l'autogestió "La solidararitat és la clau que ens obre totes les portes" pel grup d'Habitatge de l'Assemblea de la Vila de Gràcia (AVdG)
Com ja sabreu, ja fa 2 anys i mitg que el Grup d’Habitatge de la Vila de Gràcia ens reunim cada dimecres al Banc Expropiat. En aquest temps que portem creant xarxes de suport mutu relatives a problemàtiques d’habitatge de la nostra Vila, hem tingut l’oportunitat de coneixer a gent amb diverses necessitats tals com impossibilitat de pagar lloguers, problemes amb hipoteques, preus abusius de llum i aigua, okupacions, desallotjaments, masoveries urbanes¡K i un llarg etcètera on hem intentat sempre donar un cop de mà de manera recíproca, intentant escapar de l’assistencialisme i ajudant-nos entre nosaltras.

En aquests dos anys també hem aconseguit victóries, algunes mes petites, cotidiànes i personals, d’altres més grans, mediàtiques i col.lectives.

Per tot aixó, per a celebrar les petites victóries i també les grans, per reunir motivació i forçes per continuar amb elles, os convidem a la nostra primera festeta el proper divendres 4 d’abril a La Torna, a partir de les 20h.

Hi haurà beguda, pintxos, musiqueta i bon ambient assegurat.

Animeu-vos a venir i a fer difussió!

Juntes fem barri!
Grup d’Habitatge de l’Assemblea de la Vila de Gràcia
Mira també:
http://assembleadegracia.com/blog/divendres-4-dabril-festa-solidaria-per-lautogestio-pel-grup-dhabitatge/

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa