Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : laboral : pobles i cultures vs poder i estats
El Moviment Obrer i l'Omnium Cultural s´ajunten en un acte que Defensa el Dret de tot el Poble a Determinar el seu futur
27 mar 2014


Òmnium, CCOO i la UGT convoquen l’acte “El món del treball pel dret a decidir”

El proper 24 de març tindrà lloc l’acte “El món del treball pel dret a decidir”. Òmnium Cultural, Comissions Obreres (CCOO) i la Unió General del Treball (UGT) defensaran conjuntament la celebració de la consulta del 9 de novembre per poder decidir el futur polític de Catalunya a les urnes.

L’entitat cultural i els dos principals sindicats catalans també escenificaran, així, la defensa del dret a decidir un marc de relacions laborals propi, l’aposta conjunta per un marc adequat a la realitat i a les necessitats del país.

A les sis de la tarda al Parc de les Tres Xemeneies de Barcelona es farà una fotografia conjunta, just abans de realitzar-se l'acte, que tindrà lloc al Centre Cívic del Sortidor (Plaça del Sortidor, 12) a les 18.30 h. .


L’entitat impulsa la campanya “Un país normal”, desplegada per uns 60 grups locals que des de l’octubre passat han fet desenes d’accions i han mobilitzat milers de voluntaris.

www.unpaisnormal.eu

En un país normal quan per fi et pregunten
tens dret a respondre


Quan

24 març 2014

Òmnium, CCOO i la UGT convoquen l’acte “El món del treball pel dret a decidir”
Mira també:
http://www.unpaisnormal.eu

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El Moviment Obrer i l'Omnium Cultural s´ajunten en un acte que Defensa el Dret de tot el Poble a Determinar el seu futur
27 mar 2014
ja, ja, ja, ja,.... muy bueno lo del "moviment obrer"

Desde luego, qué gratos momentos nos hacéis pasar los indepes...
Sindicato Sindicat