Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: altres temes
Sobre la reconversió jurídica del franquisme. Del TOP a l’Audiència Nacional
24 mar 2014
Ja tenim llesta la tercera xerrada dins del cicle "Recuperant la memòria de la transició: de la dictadura a la monarquia". Aquest cop parlarem de la reconversió del poder judicial amb l'expert en dret públic Marco Aparicio. Aquesta xerrada serà el dimecres 26 de març a les 16h al porxo de la facultat UB-Raval.
Aquest 14 de Març, es compleixen 36 anys de l’assassinat d’Agustin Rueda, pres que va participar de les lluites a les presons organitzades al voltant de la COPEL (Coordinadora de Presxs en lluita) com a militant llibertari.

Des de lAssembleaLlibertària UB-Raval volem dedicar el mes de Març a la seva memòria, recordant així una lluita enfocada a la dignitat i al seguiment d’uns ideals.

Des del 10 de Març fins al 28 de Març podrem gaudir de l’exposició que ens ha facilitat el col·lectiu “Amics d’Agustin Rueda” al segon pis de la Facultat de Geografia i Història i Filosofia (C/Montalegre 6) de la Universitat de Barcelona.

Al llarg d’aquest mes es realitzaran una serie de xerrades i activitats temàtiques per poder aprendre entre totes i per rescatar alguns fets que de vegades sembla que no interessa que es coneixin.

Continuem amb una xerrada el dia 26 de Març a les 16 h (Porxo) a la Facultat de Geografia i Història i Filosofia de la UB:

-RECUPERANT LA MEMÒRIA DE LA TRANSICIÓ: DE LA DICTADURA A LA MONARQUIA. ‘Sobre la reconversió jurídica del franquisme. Del TOP a l’Audiència Nacional’

La propera xerrada (la tercera) serà el dimecres 26 a les 16h al porxo de la UB-Raval, ‘Sobre la reconversió jurídica del franquisme. Del TOP a l’Audiència Nacional’. Serà a càrrec d’un professor de la Universitat de Girona, que vindrà a parlar-nos sobre la inexistent justícia transicional que es va patir durant la transició de la dictadura a la monarquia. Serà al porxo, en el marc de la jornada de lluita que convoca Assemblea Facultats UB-Raval on treiem les “classes al carrer”.

Anirem publicant les activitats!! Estigueu atentes!!!
Mira també:
https://www.facebook.con/#!/assembleallibertaria.ubraval
http://assembleallibertariaubraval.noblogs.org/post/2014/03/23/220/

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more