Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
29 de Març: Tothom al carrer!
22 mar 2014
mani 29_cartel.jpg
29 DE MARÇ: TOTHOM AL CARRER

O et mors o et maten. Aquestes semblen ser les úniques dues alternatives possibles en el context socioeconòmic i polític actual, però ¿i si capgirem la situació? Potser ens mataran en la lluita, però, si no lluitem, estem morts per endavant.
Austeritat, baixada de sous, repressió, retalls socials, lleis criminals i reformes miserables com la laboral, la llei mordassa a fi d’evitar a qualsevol preu les protestes, reforma del codi penal, reforma de la llei de l’avortament, que anul·la el dret a decidir de la dona, reforma de l’educació, que imposa, que domestica, doma i anul·la les persones, però no educa pas …
Aquests, que es creuen els amos d’Europa, Espanya i Catalunya, anomenen «estructurals» reformes criminals que atempten directament contra el poble i el converteixen en esclau del seu poder.
Aquests, que s’adrecen a la classe treballadora únicament per dir-li que s’estrenyi el cinturó encara més, però no apliquen ni una sola de les anomenades mesures d’estalvi als rics, per als quals la «crisi» esdevé un negoci rodó com cap altre. ¿Per què no posen en pràctica la taxa Tobin (gravar la mobilitat dels capitals)? ¿Per què no investiguen i condemnes l’evasió fiscal? ¿Com és possible que hi hagi paradisos fiscals a Europa i no siguin capaços d’identificar-los i perseguir-los tenint en compte els recursos tecnològics i informàtics de què es disposa?
Aquests, que roben, reprimeixen el poble a cops de porra i es dediquen a superpoblar les presons, presons on saben que ells no posaran mai els peus, perquè poden fer el que els roti, com ells mateixos han dit: «Emparats per la força de les urnes, podem fer el que vulguem, som els amos i amb els esbirros fem el que ens dóna la gana». Un cop derrotades les dictadures, miren d’enganyar-nos repetint això de «Vota’m a mi, que sóc un geni i tinc la solució a tots els teus problemes». S’escuden amb parlaments que no representen ningú, promulguen lleis sense parar i aniquilen qualsevol persona que encara cregui que les coses es poden canviar, que sempre és possible un món lliure i amb justícia social.
Aquests, que anomenen «crisi» el que és una estafa descomunal, perquè no és veritat que no hi hagi fons, el que passa és que aquests van a parar sempre als mateixos, als de dalt, mentre que el que ells anomenen classe mitjana va desapareixent i la meitat de la població es veu immersa en la pobresa extrema, malvivint de la caritat.
Aquests, que són els reietons, comtes, marquesos i altres paràsits que temps enrere xuclaven la sang dels explotats i el seu estil de vida consistia a enganyar el poble, mentre es rentaven la consciència repartint engrunes i almoines. Ara aquests personatges nocius han estat substituïts per ONG com Càritas, parròquies... i altra gent que es pensen que sacrificant el seu temps i diners poden ajudar altres persones més desfavorides. Però que no criden a la lluita, no sabent que l’ésser humà que perd la seva dignitat havent de pidolar veu reduïdes al no-res la seva capacitat de crítica, la seva rebel·lia i el seu coratge, així és com la seva capacitat de lluita s’anul·la del tot.
Aquests, que dictaminen les regles del seu joc macabre «Escoltar, veure i callar», si no les acates, t’apliquen la repressió més ferotge: condemnes, tortures, multes... i el que calgui, perquè compten amb la complicitat i el beneplàcit dels jutges i d’un cos de policies ignorant de la realitat, sotmès a un rentat de cervell continu i permanent que els anul·la com a éssers humans.
El pitjor de tot és que el gos no mossega l’amo, sinó que a més té la barra de crear seccions sindicals a CCOO i UGT de mossos d’esquadra, torturadors encoberts.
Cal plantar cara a «tots aquests» i enderrocar-los, perquè en la batalla ja hi estem immersos, la passivitat no et salva, sinó que t’elimina més lentament. Així doncs, no hi ha cap altra opció: «o els enderroquem o ells et destrossaran».

CONTRA LES LLEIS CRIMINALS I LES SEVES REFORMES MISERABLES
29 de març a las 18:30 hores a la Plaça Catalunya


-----------------

29 DE MARZO: TODOS/AS A LA CALLE

O te mueres o te matan. Éstas parecen ser las únicas dos alternativas posibles en el contexto socioeconómico y político actual, pero ¿y si revertimos la situación? Puede que nos maten en la lucha, pero si no luchamos estamos muertos de antemano.
Austeridad, Bajada de salarios, Represión, Recortes Sociales, Leyes criminales y reformas miserables como las laborales, la Ley Mordaza para evitar a toda costa la protesta, reforma del código penal, reforma de la Ley del aborto, que anula el derecho a decidir de la mujer, reforma de la educación, que impone, que domestica , doma y anula al sujeto, pero no educa…
Ésos, que se creen los amos de Europa, España y Catalunya, llaman “estructurales” a reformas criminales, que atentan directamente contra el pueblo convirtiéndolo en esclavo de su mandato.
Ésos, que se dirigen únicamente a la clase trabajadora para que ésta se apriete el cinturón aún más y sin embargo no aplican ni una sola de esas llamadas medidas de ahorro a los ricos, para los que la “crisis” deviene un negocio redondo como ningún otro. ¿Por qué no ponen en marcha la Tasa Tobin (gravar la movilidad de los capitales)? ¿Por qué no investigan y condenan la evasión fiscal? ¿Cómo es posible que haya paraísos fiscales en Europa y no sean capaces de identificarlos y perseguirlos teniendo en cuenta los recursos tecnológicos e informáticos de los que se disponen?
Ésos, que roban, reprimen al pueblo a golpe de porra y se dedican a superpoblar las cárceles, cárceles que saben que ellos nunca pisarán, pues pueden hacer los que les plazca, como ellos mismos han dicho: “Amparados en la fuerza de las urnas podemos hacer lo que queramos, somos los amos y con los esbirros hacemos lo que nos da la gana”. Una vez derrotadas las dictaduras, tratan de engañarte con “Vótame a mí, que yo soy el genio de la lámpara, la solución a todos tus problemas”. Se escudan en parlamentos que no representan a nadie, promulgan leyes sin cesar y aniquilan a cualquiera que aún crea que las cosas se pueden cambiar, que un mundo libre y con justicia social siempre es posible.
Ésos, que llaman crisis a lo que es una estafa en mayúscula, pues no es cierto que no haya fondos, sino que éstos van
a parar siempre a los mismos, a los de arriba, mientras que lo que ellos llaman clase media desaparece y la mitad de la población se ve inmersa en la pobreza extrema, viviendo de la caridad.
Ésos, que son los reyezuelos, condes, marqueses y demás parásitos chupasangres de antaño, los mismos que hicieron del engaño al pueblo su modo de vida y que lavaban su conciencia a través de las migajas y limosnas. Ahora esos seres dañinos han sido sustituidos por ONG’S como Caritas, parroquias… y otras gentes que creen que sacrificando su tiempo y dinero pueden ayudar a otros más desfavorecidos. Pero que no llaman a la lucha, no sabiendo que el ser humano que pierde su dignidad habiendo de mendigar, ve reducidas su capacidad de crítica, su rebeldía y su coraje a la nada, así es como su capacidad de lucha se anula por completo.
Ésos, que dictaminan las reglas de su juego macabro “Oír, ver y callar”, te aplican la más feroz represión si no las acatas: condenas, torturas, multas… y lo que venga, pues cuentan con la complicidad y el beneplácito de los jueces y de un cuerpo de policías ignorante de la realidad, sometido a un lavado de cerebro continuo y permanente que les anula como seres humanos.
Lo peor del asunto es que el perro no muerde a su amo, sino que además tiene la desfachatez de crear secciones sindicales en CCOO Y UGT de mossos de escuadra, torturadores encubiertos.
Vamos a por “todos Ésos”, porque en la batalla ya estamos inmersos, la pasividad no te salva, sino que te elimina más lentamente. Así que no hay otra: “o vamos a por ellos o ellos vendrán a por ti”

CONTRA LAS LEYES CRIMINALES Y SUS REFORMAS MISERABLES
29 de Marzo a las 18:30 horas en la Plaza Catalunya

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 29 de Març: Tothom al carrer!
22 mar 2014
Ens veiem al carrer!
Re: 29 de Març: Tothom al carrer!
23 mar 2014
Però el 29 de març a plaça Catalunya, no està convovada la manifestació pels encausats del parlament??
Re: 29 de Març: Tothom al carrer!
23 mar 2014
Està convoncant pel mateix. És el mateix lloc i hora, però es cert que no fa menció explícita, es raro.
Re: 29 de Març: Tothom al carrer!
23 mar 2014
Doncs si està convocat pel mateix, ho disimulen prou bé, la veritat.
Re: 29 de Març: Tothom al carrer!
23 mar 2014
"!!! BAS TA YA, BAS TA YA !!!!! jajaja
Sindicat Terrassa