Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Les treballadores del Casal Infantil del Drac obren una secció sindical de la COS a Eulen SA
19 mar 2014
Ara fa un any que l’Ajuntament de Barcelona va adjudicar la gestió del Casal Infantil el Drac, situat al barri de la Trajana, en el districte de Sant Martí, a Eulen SA.

Malgrat que al concurs s’hi van presentar dues altres entitats que van treure millor puntuació en els aspectes tècnics (projecte pedagògic), a Eulen se li va adjudicar el concurs perquè econòmicament era el més rendible.
eldrac.jpg
Per posar-nos en context, Eulen és una multinacional dedicada a serveis de neteja i seguretat, amb presència a 14 països d’arreu del món i amb més de 75.000 treballadores a les seves files i mai fins aleshores tenia experiència en el món educatiu ni del lleure.

El tarannà de fer d’una multinacional no s’ajusta gens ni mica a les necessitats del Casal Infantil el Drac, doncs, creiem en un treball educatiu de proximitat, on es coneguin de primera mà les carències, interessos…dels infants i on es confií plenament amb la feina que s’hi desenvolupa i en la professionalitat de les seves educadores.

La lògica amb la qual s’emmarquen aquest tipus d’empreses, no és cap altre que la del màxim benefici i el mínim de despeses possibles, amb unes estructures jeràrquiques i no participatives, que com sempre enriqueixen a uns pocs i tot això pot anar en detriment de la nostra feina, i sobretot, dels infants que assisteixen diàriament al Drac.

Hem decidit obrir la secció sindical perquè creiem que és a través de la unitat i de l’organització com podrem plantar cara a les reformes laborals, a les relacions desiguals i poder reivindicar les nostres demandes.

Secció Sindical de la COS a Eulen SA

www.coslleure.wordpress.com
facebook.con/cos.lleure
twitter.con/CosLLeure
lleure ARROBA sindicatcos.cat
Mira també:
http://coslleure.wordpress.com/
http://sindicatcos.cat/index.php/item/2240-les-treballadores-del-casal-infantil-del-drac-obren-una-seccio-sindical-de-la-cos-a-

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Les treballadores del Casal Infantil del Drac obren una secció sindical de la COS a Eulen SA
19 mar 2014
"Hem decidit obrir la secció sindical perquè creiem que és a través de la unitat i de l’organització com podrem plantar cara a les reformes laborals, a les relacions desiguals i poder reivindicar les nostres demandes."

Com planteu cara com els vostres companys de decathlon ( "amago" de vaga indefinida per sortir als mitjans), o els de tmb amb la seva convocatoria de vaga fantasma (van parar 4 busos a tot Barcelona), ho teniu clar.
Re: Les treballadores del Casal Infantil del Drac obren una secció sindical de la COS a Eulen SA
20 mar 2014
"@" algun dia hauràs d'explicar perquè et preocupa tant la COS, perquè la principi pensava que era simple fòbia catalanòfoba i a l'EI, però començo a sospitar que tens alguna classe de patologia.

Quant temps inverteixes en despotricar i dir sempre el mateix?
Re: Les treballadores del Casal Infantil del Drac obren una secció sindical de la COS a Eulen SA
20 mar 2014
almenys la COS va convocar vaga. Els altres, com la CGT, perquè no van convocar?
Re: Les treballadores del Casal Infantil del Drac obren una secció sindical de la COS a Eulen SA
20 mar 2014
Preguntales a ellos. Garganté lo hizo bien?
Sindicato Sindicat