Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Solidaritat amb les treballadores en vaga de l’empresa Fortugós de Capellades
19 mar 2014
Aquesta setmana han iniciat aturades parcials de dues hores per torn cada dimecres.

Des de l'assemblea de la COS a l’Anoia volem mostrar el nostre suport a les reivindicacions que els i les treballadores de l’empresa Fortugos han iniciat mitjançant aturades parcials de dues hores per torn cada dimecres.
cosanoia.jpg
Entenem que el context actual, on cada dia veiem com les grans empreses malgrat que tenir beneficis vulneren els drets laborals dels seus treballadors i on els polítics legislen per facilitar la precarietat, els acomiadaments i vulnerar la dignitat de la classe treballadora, no ens queda altra sortida que lluitar pels nostres drets i donar suport a totes aquelles mobilitzacions que cerquen l’apoderament de la classe treballadora, la defensa dels drets col·lectius i la millora de les condicions laborals.

És en aquest context que la direcció del grup Miquel i Costas pretén modificar les condicions laborals de les treballadores de l’empresa Fortugós de Capellades, empitjorant el calendari laboral, negant-se a arribar a acords amb els representants dels treballadors/es i pretenent que per se, aquestes hagin de suportar un retrocés en les seves condicions laborals.

Per tot això, des de la Coordinadora Obrera Sindical, ens solidaritzem amb les reivindicacions dels treballadors i treballadores de Fortugós, els emplacem a seguir ferms en la lluita i els brindem el nostre suport de classe pel que considerin oportú.

Contra la degradació de les condicions de treball, lluita, solidaritat i unitat d’acció.
Mira també:
https://twitter.con/COSANOIA
http://sindicatcos.cat/index.php/territorials/baix-llobregat-anoia-penedes-garraf/item/2238-solidaritat-amb-les-treballadores-e

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat