Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Sopador aquest divendres projornades "Quan els barris eren nostres"
17 mar 2014
Kasa de la Muntanya
Avda. Sant Josep de la Muntanya 31-33
Lesseps L3 o Joanic L4
sopador.jpg
19:30h (puntual): Xerrada sobre la llei mordassa més enllà de les qüestions legals.

21:30h Sopador amb degustació de postres!!!

--------------------------------------------------


Tenim la intenció de realitzar un jornades obertes per a explicar com al llarg del segle passat la classe treballadora es va organitzar en els seus barris i pobles per a satisfer les seves necessitats. Amb l'intent de construcció d'aquest poder popular o obrer es va desencadenar una confrontació amb el model de ciutat del moment i amb l'ordre burgés per tal de disputar-se el control de l'espai urbà.

L'interés d'aquestes jornades és la demostració de l'existència d'altres maneres de gestionar i conviure en l'espai urbà que no passen pel model estatal. En un moment com l'actual, en el que s'esquerdan molts mites de la democràcia (i del capitalisme) i sorgeix la necessitat i l'interés d'imaginar-se una altra manera de viure, creiem de vital importància construir un imaginari alternatiu, que obri el camí a una forma realment diferent de viure i conviure entre els iguals.

"Replicaron, en la práctica, contra la plaga de desahucios, ya que si no se podían pagar quedaba el quebrantamiento de la sentencia, romper los precintos y volver a rehabilitar las casitas caras. A mediados de mayo, un día que amenazaba lluvia, seis camiones de guardias de Asalto y una ambulancia, por si acaso, acompañaron a los funcionarios del juzgado para que procedieran, sin contratiempos, a dejar a diecinueve familias -ciento cuarenta y nueve personas- en la intemperie, con sus pocos trastos desvencijados amontonados por las calles. A la semana siguiente hubo más anuncios de desahucios, pero para la verbena de San Juan, en cambio, se celebraron los realojos, previo quebrantamiento".

Extracte de Rastros de rostros en un prado rojo (y negro).

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Sopador aquest divendres projornades "Quan els barris eren nostres"
17 mar 2014
www.youtube.com/watchQrPet9u2g?v=qX
Sindicat Terrassa