Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Nou espai alliberat al Prat de Llobregat
16 mar 2014
OKUPACIÓ DE L'ANTIC CELL
cellOkupat.jpg
Avui 15 de març un grup de persones del Prat ens hem decidit a alliberar un nou espai al poble. L'espai alliberat, que ja fa uns dies que estem acondicionant, és l'edifici de l'antic CELL, a tocar del Fondo d'en Peixo. Un edifici abandonat des de fa molts anys, sense cap perspectiva de que se'n faci ús. I quin espai construirem? Un espai obert a col·lectius i persones que vulguin treballar per la transformació social i la construcció d'alternatives. Un espai gestionat col·lectivament, de manera horitzontal i assembleària. Integrat al poble i al seu veïnat, a qui convidem a l'Assemblea Oberta que convocarem en breu per a ensenyar-los l'espai i explicar-los el projecte.

El 2007 esclatava una nova crisi econòmica que ens enfonsava en la precarietat i en una major desigualtat. Durant aquests anys hem vist com els responsables de la crisi (els bancs i els grans poders econòmics) augmentaven beneficis mentre se'ns retallaven serveis públics i s'encetava una etapa de major control i repressió social. En contraposició la gent s'ha organitza't i ha plantat cara a les retallades i a les polítiques econòmiques neoliberals. De la misèria imposada per la Troika i els col·laboradors estatals i a la Generalitat, hem sabut crear eines de protesta i organització, hem sabut plantar cara i lluitar pels nostres drets.

En aquest marc, hem viscut també amb la manca d'espais des d'on teixir noves sinergies. Des d'on anar creant xarxa i ampliar àmbits de suport i construcció de noves alternatives. Eines necessàries, per fer un pas més i seguir avançant. Eines que hem decidit prendre.Perquè entre tots ho farem tot.

Visquin els espais alliberats!
Visca el Prat viu i combatiu!
Mira també:
http://www.lariuada.cat/index.php/societat/item/319-s-allibera-un-nou-espai-al-prat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Nou espai alliberat al Prat de Llobregat
18 mar 2014
Esta fatal lo q haceis, el cell tiene dueños y muy majos q no lo tienen abandonado, ellos dejan su edificio totalmente gratis para hacer grabaciones a la misma gente del pueblo, y quieren darle mas uso, pero por gente como vosotros qse llevan cada vez mas parte del edificio les cuesta mas rehablitarlo, os lo dije en la cara y os lo digo ahora sois unos jetas.
Re: Nou espai alliberat al Prat de Llobregat
18 mar 2014
Vergonzoso que niños de papa como vosotros,nos jodais todo un proyecto,con mucho curro detrás por la mierda de creer os los salvadores del Prat!Es una verguenza,iros con vuestros móviles caros y vuestra ropa de marca(pero que parece tirada) a otra parte,que aquí no os queremos.
Re: Nou espai alliberat al Prat de Llobregat
19 mar 2014
Es trovaba a faltar un kasal autogestionat al Prat, molts ànims a la gent que s'ho curra i amunt els que lluiten!
Re: Nou espai alliberat al Prat de Llobregat
20 mar 2014
oleeeeeeeeeeeeeeeee, graannnnnn, ya era hora, amuntttt
Sindicato Sindicat