Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia : educació i societat : especulació i okupació : dones
Multireferèndum 2014
11 mar 2014
El Procés Constituent dóna suport al Multireferèndum
La iniciativa de multireferèndum amb un ampli suport d'entitats i moviments sorgeix de la realitat de varies Iniciatives Legislatives Populars que, tot i recollir les firmes i suports necessaris, han vist com les

institucions del país les han tombat en un mostra més del tancament i crisi del model de democràcia actual. En aquest sentit, es convoca a un multireferèndum del 27 d'abril al 25 de maig, on allò que no ha fet el poder ho farà la societat civil: donar la paraula i la decisió a la població. En un context on estem vivint un llarg i reiterat debat sobre la possibilitat o no de fer una consulta, que no un referèndum, el 9 de novembre de 2014, aquesta iniciativa vol mostrar com és possible organitzar no un, sinó varis referèndums sobre temàtiques com el deute, l'aigua, l'energia o la mateixa democràcia.

Un procés on es defineixi no tan sols el nostre país, sinó en quin model de país volem viure.
Mira també:
http://www.multireferendum.cat

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Multireferèndum 2014
11 mar 2014
Comença la desfilada de partits. Gràcies, puto pony de troia!!
Re: Multireferèndum 2014
12 mar 2014
Que surti una notícia del Procés Constituent també és culpa de la CUP.
Hi ha res que NO sigui culpa dela CUP?
Esteu bé del cap?
Re: Multireferèndum 2014
12 mar 2014
Doncs jo pensó que si. Perque no paren de penjar propaganda del seu partit polític, i aixó fa que quan venen eleccions, els seus competidors també hagin de penjar (lógica electoralista... esgarrapar fins l´últim vot). Feina tenen els moderadors en treure d´aquí escombreries...
Re: Multireferèndum 2014
12 mar 2014
A veure deficient, buscarabn vots a indymedia, pàgina visitada per milions de persones oi? Si només ho visita gent amb greus deficiencies mentals
Re: Multireferèndum 2014
12 mar 2014
Clar, per aixó no paren de penjar merda. I a sobre TOTS. Desde els "tres bufons de la corte", pasant per l´esplai, el micro-micro sindicat... aixó será per que no la visita tanta poca gent com dius, sino, aquesta gentussa no fotria res.
Re: Multireferèndum 2014
12 mar 2014
Llavors no és la cup el problema, entenc que és l'EI. No és un partit, és un projecte polític. I tu ets un sectari tarat propi d'indymedia bcn, l'abocador més gran de internet(culpa dels administradors, tot sigui dit).
Re: Multireferèndum 2014
12 mar 2014
A veure, t´ho explicaré com a un nen petit: la culpa ue aixó sigui un abocador d´escombreries electoral, al meu parer, es de la cup, per "abrir la veda". Ja t´he explicat el perqué.
Tu dius que indymedia no la mira ni déu, i jo et contesto que si no entrés ni déu, ni la cup ni el seu séquit penjarien res.

Ara, tros de burro???
Re: Multireferèndum 2014
13 mar 2014
la confrontació d'idees és positiva i els debats enforteixen la lluita. teoria i praxis
Re: Multireferèndum 2014
14 mar 2014
A Italia no tenen Nuclears, centres tancats de psiquiatria, zoologics, gracies a referendums vehinculants, tambe va guanyar el no a la privatització del aigua y no se quantes coses mes.
Sindicat Terrassa