Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: dones
Tallemnos el rabo
10 mar 2014
O algo menys doloros
A veure, sembla ser que l'etiqueta de feminista segueix sent una medalla que als tios ens encanta penjar-nos. Ah, i sobretot, criticar sempre els espais no-mixtes. Bueno, no sempre, només quan ens enterem d'unes jornades no-mixtes. Tan difícil és deixar fer a les nostres amigues, germanes i companyes? El propi rebuig als espais no-mixtes ÉS una posició masclista! Que no compartim amb elles mil i una lluites perquè no puguin tenir un espai per si soles? Elles tenen les seves lluites com a dones i, em sembla increïble com encara hi ha tios que es preocupen més del què fan les feministes que pas del què fan els masclistes. Perquè no agafem al colega/cosí/germà i li rallem amb què a la seva novia no li deu molar molt que li engrapin el cul davant de la trupe o que quan diu 'todas son unas putas' s'està referint inclús a la seva mare, que tan diu estimar? Perquè no ens ajuntem i parlem de com els nostres privilegis afecten a les nostres companyes i intentem millorar en col·lectiu? Perquè no ens caguem en He-man, The Hulk i Cristiano Ronaldo (i Messi) per ser exemples a no seguir? Què passa amb la por a ser tocat per un tio o tenir ganes de tocar-ne a un?

Si nosaltres, tan feministes que diem ser, no donem passos enrere, seran elles les que ens prenguin el lloc a bufetades i tisorades. Potser en aquell moment veurem que no n'hi ha per tant en això dels espais no-mixtes i, potser, un dia ja ni en faran falta.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Tallemnos el rabo
10 mar 2014
xD nivellàs
Re: Tallemnos el rabo
11 mar 2014
Nomes et diria que si que faran falta sempre espais no mixtes tan d'homes com de dones, per trctar le sproblematiques de cada sexe amb mes profunditat i per anar destruint els intentents autoritatis que vagin sorgint com a humans que som no perfectes. La revolució no es f ai ja està, la revolucio e suna lluita ocnstant per no recaure.
Re: Tallemnos el rabo
11 mar 2014
Feminista ho seràs tu
Li diuen "patriarcat"...
11 mar 2014
El Bloc de Salt era molt femení. Amb el temps que fa que estic a la Plataforma m'he adonat que l'home, en general, està més tocat que la dona. La societat estableix que és l'home qui ha de proveir un sostre, i quan no poden, s'enfonsen. No parlen, callen... Les assemblees continuen sent majoritàriament de dones. L'home està més destruït.

http://directa.cat/noticia/%E2%80%9Cles-assemblees-pah-son-majoritariame
Sindicat Terrassa