Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anàlisi :: corrupció i poder
Abstención Activa (pequeña reflexión)
08 mar 2014
Abstención Activa, corrupcion parlamentarismo, anarquismo, CNT, farsa elecciones, pensamiento libertario
NO VOTES.jpg
Ante la posible abstención debida a los los retrocesos sociales que ellos mismo implantan y los crecientes continuos escándalos, que esperamos que les caiga sobre las cabezas como un rayo a los sinvergüenzas parlamentaristas, sostén de la modélica patraña, que cumplen fidelígnamente como fieles profesionales y ejecutivos de sus amos, encajando en el engranaje como bateria alimentada mediante gratificación, en la maquinaria criminal que es la Coorporación Estatista.

Ya antes de los grotestos esperpentos dirigidos con sumas de dinero en las Plazas Q-Mierderas, que a posterior han devenido en las denominadas Mareas con su carga de gremialismo plagio de la denominada libre empresa, enardecido con burlescos colores, vienen surgiendo en sus senos propagados por medios un paralelismo y lo que ya era previsible, la creación de figuras de nuevo cuño o la de rescatar a otras que ya se consideraban fosilizadas como momias del pasado, como recambio al desgaste y a la que obedece ese pijismo que en anteriores se denominaban a si mismo progresia y ello sin entrar en los perniciosos nazionalismos de la burguesia.

Es importante darse cuenta de ese dato ya que es la pieza de relevo con la que pretenden escudarse del más que posible incremento del abstencionismo, ante el desgaste que empieza a tener efectos de sus perros parlamentaristas y por las previsiones que ellos mismos han ido efectuando. No es de extrañar que ahora esten tirando de personajes de opereta del ocho al bizcocho, como los que se están viendo en las cadenas televisivas de los medios burgueses, lo cuál unido a la represión ejercida deja traslucir que la cobardia de sus amos, no los libra del propio temor reflejado ante el espejo de sus bultos, por las condiciones que están implantando y en eso no se equivocan, todo tiene un principio y un fínal y se estan colapsando la situación por ellos creada como si se tratase de un experimento tensando más y más la cuerda, depende del pueblo el romper ya el nudo gordiano, esperemos que esa pesadilla termine aunque para eso haga falta menos futbol, culebrones televisivos y aplausos a esos personajes de opereta, a los que nos quieren acostumbrar y es un hecho que con muchos lo estan todavia consiguiendo, aunque hayan mermas.

Así que una llamada al pueblo tampoco esta de más cuando encuentra confort en esos sin preveer que esta con ello dando rienda suelta a su propia tragediay a la de sus descendientes alimentando con su voto y con actitud pasiva esa patraña esperando que llueva por si solo el mana que los vaya a resarcir como un milagro que jamas llegara si no se conquista, de todo lo que ya se les a robado y vayan a consentir se les robe, por esos sinverguenzas del poder, carentes de toda ética.
Autor: José Hernández Pérez "El Pirata"
CNT-AIT

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Abstención Activa (pequeña reflexión)
08 mar 2014
...però poca efectivitat. Què ha aconseguit l'abstenció activa per millorar la vida de les classes populars?
El parlamentarisme, amb tots els seus defectes i vividors xupòpters, ha com a mínim prohibit les pilotes de goma, entrar al CIE Zona Franca i denunciat les condicions o passat mesures per paliar les retallades salvatges de CiU-ERC en Sanitat.
Tres avenços clars que desde la demagògia anti-electes no haurien existit.
Re: Abstención Activa (pequeña reflexión)
08 mar 2014
La prohibició de les pilotes de goma és basura. Ara tenim unes altres pilotes i aprofitant la benentesa ja s'estan normalitzant els canons de so.

Exactament que se suposa que em guanyat amb l'entrada al CIE de quatre rates polítiques? (i no només van ser de la CUP, a qui estàs defensant?) No ho entenc. Ja hi entren familiars habitualment al CIE. I les seves condicions ja les vam denunciar pocs dies abans moltes més persones davant del mateix CIE. Però alguns mitjans, fins i tot els més afins (parlant relativament), li van donar una cobertura especial recalcant els partits polítics als que pertanyien. Va ser vergonyós.

Però si per a tu "paliar les retallades salvatges de CiU-ERC en sanitat" forma part de "tres avenços clars" queda clar que no tenim la mateixa visió de les coses. Hi ha qui defensa l'estat mitjançant el ciutadanisme més ranci, i hi ha que lluita per la llibertat. Punt.

No se suposava que la presència al parlament consistia en donar veu als MMSS? En sí es tractava d'un suposit risible, però acceptant que això fos interessant, obviament no m'ho vaig creure ni per un segon.

El que sí es clar es que els fets han demostrar que com era de calaix, al parlament si va a fer política de corbata (o de sanàlia), i que no hi ha partits excepcionals. Només enemics.

Parles d'efectivitat? El ciutadanisme sempre serà més fàcil que la lluita sense treba per la llibertat. Quan col·labores amb l'enemic, aquest t'ho posa fàcil. Això sí que és de calaix.
Re: Abstención Activa (pequeña reflexión)
08 mar 2014
Parles d´iniciativa per Catalunya?
Re: Abstención Activa (pequeña reflexión)
08 mar 2014
Aquest és el vostre problema: el llenguatge bel.licista us converteix en una minoria radical.
1)La prohibició de pilotes és basura? Doncs al desallotjament de l'altre dia els Mossos ja no van fer-les servir, quan abans es quedaven a gust buidant ulls. No és la "Brimo Dissolució" que defensa la CUP, però anem avançant.

2)Amb el CIE barrejes coses. Els diputats hi van anar i accedir a llocs on els familiars no poden. Per això, precisament, serveixen els diputats. La feinada d'Stop-CIES és indiscutible, però no arriba allà on cal: a les clavegueres de l'Estat, on una manifestació no arribarà. En quant a la cobertura mediàtica, tb depen dels polítics? Deixa de barrejar coses.

3)A tu potser te la bufa, però CIU-ERC tenen majoria. Els ha votat més d'un milió de catalans i són una apissonadora. I l'únic que es podia fer era 1) Desobeir les retallades en Sanitat (Ho faries tu? Has parlat amb el sector mèdic? Estan disposats a desobeir? Perquè aquí dels pocs que s'hi han ajuntat per treballar han estat la CUP) 2)Proposar mesures perquè, per exemple, ningú marxi sense ser visitat. OOooooooh! Quina traïció! A la meva veina del cinquè li smebla intolerable que la CUP hagi defensat que es visiti tothom a la Sanitat Pública i no que s'organitzin barricades al voltant del Taulí (quan ni tansols sabeu si teniu la complicitat i la massa crítica per fer-ho).

3)Sí que hi ha partits excepcionals, i un dels pocs, a més de PC o Sortu és la CUP. El problema és que alguns us instaleu a la demagògia, a la poesia barata, al populisme i ni tansols us heu plantejat una fulla de ruta per arribar on voleu. Ei, que molt bé, ue la revolució llibertària arribarà demà, però potser haurieu de parlar amb la resta de l'esquerra popular (que són el 99% dels efectius) per si hi estan d'acord.
Re: Abstención Activa (pequeña reflexión)
08 mar 2014
Lo de la prohibició de les pilotes de goma, al meu parer, es deu mes al cas de l´Esther Quintana, que a l´acció dels tres "bufons de la corte".
Respecte les retallades en sanitat, et puc asegurar que si els cupons estiguèssin en el lloc dels de Esquerra, també haurien votat "si" al presupost, lligats de peus i mans per tirar endavant la consulta. N´estic segur.

La cup excepcional?? jo diría un partidet petit que comença la seva aventureta parlamentària, i com partidet que es, doncs es el mes radical: "els malotes del parlament", a la vegada que inofensius, esclar. Com el Saura quan es fotia dins les tendes de campanya a la Diagonal de Barcelona fa anys defensant el 0,7. També era un partit petit. Com va canviar amb el temps.
"Brimo dissolució": un altre exemple departit amb 3 diputats.

Entre el "Marhuenda Cuponet" i el "Los libertarios de Barcelona decimos...", està el indymedia que fot pena...
Re: Abstención Activa (pequeña reflexión)
09 mar 2014
Por la sola supresión de los capitalistas privados, la clase obrera moderna, los esclavos contemporáneos, no dejan de ser esclavos condenados a un trabajo durante toda su vida; en consecuencia, la plusvalía nacional creada por ellos no desaparece sino que pasa a través de las manos del Estado democrático, y se constituye como fondos de sostén para la existencia parasitari de todos los pícaros,...

La ciencia socialista, religión de intelectuales.
Jan Vacalv Majaiski RIP 1926 en Siberia.
Sindicat Terrassa