Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: antifeixisme
7 de Març - 10h - Concentració als jutjats en suport dels 2 Antifeixistes Detinguts
06 mar 2014
CONCENTRACIÓ EN SUPORT DELS COMPANYS ANTIFEIXISTES DETINGUTS
7 DE MARÇ A LES 10H TOTES A LA CIUTAT DE LA INJUSTÍCIA

Les forces repressives dels mossos han detingut avui 6 de març dos companys anti-feixistes de Sants i l’Hospitalet, suposadament en relació amb fets del 12-O.

Convoquem demà dia 7 a la porta dels jutjats una concentració en suport dels companys detinguts.

Potser en aquesta vida tan ràpida tots i totes oblidem amb massa facilitat, però diuen que hi ha qui manté el dit al gallet de la memòria per combatre tanta amnèsia interessada.

El passat 12 d’octubre España en Marcha va estar amenaçant la convivència d’aquesta ciutat intimidant implícita i explícitament a qualsevol persona que no pensi com ells, amb una marxa multitudinària en la que vindrien a “caçar-nos” i a netejar els nostres carrers “de rates separatistes”. Van dir a tothom que arribarien hordes en autocars de tot arreu, i ho van dir després d’atacar l’acte oficial de la Generalitat a Madrid, el passat 11 de setembre. Hem de recordar que España en Marcha la composen una amalgama de grupuscles d’ultra dreta, Democracia Nacional, la Falange, Nudo patriota Español, o la neonazi Alianza Nacional, el dirigent de la qual, Pedro Pablo Peña, havia defensat la “lluita armada” i el vessament de “sang” en defensa de la integritat territorial espanyola.
Una convocatòria, en definitiva, de caire provocatiu i amenaçant, que enllaça amb la tradició d’agressions i persecucions que intenten practicar cada 12 d’octubre, el dia de la raça segons ells!!!, contra tots aquells que considerin els seus enemics.

Davant de tantes fanfarronades i de la més absoluta impunitat, els moviments socials de Barcelona i de part del nostre país, vam decidir mobilitzar-nos i sortir al carrer per impedir la presència del feixisme a la nostra ciutat. Va ser aquesta resposta la que va impedir que poguessin desfilar pel barri de Sants, i no cal que recordem que el seu acte va ser única i exclusivament apologia del feixisme/franquisme amb totes els seus símbols. Cal que recordem ara quines han estat les conseqüències del feixisme pel nostre país, en concret, i per la resta del món?? Si us plau, que no ens vingui ningú ara amb discursos políticament correctes o que ens parlin de la defensa i els drets que tenen els que ens han assassinat mil vegades i ens han deixat a les cunetes de la història. La neutralitat davant del feixisme esdevé falsa, esdevé un posicionament perillosament covard. Què ridícul resulta voler aplicar lleis fetes pels vencedors i parlar-nos de democràcia, tolerància, entesa… l’únic que és cert és que l’avanç del feixisme no ha estat mai aturat per l’institucionalisme ni pels botiflers que diuen representar el poble, sinó per l’empenta dels qui els hem plantat cara al carrer, de manera auto-organitzada.

Emmarquem aquesta operació policial, per tant, no només en la feblesa i sinó també en la complicitat que l’Estat mostra davant aquests grupuscles, i en l’escalada repressiva general que vivim avui dia, mitjançant la qual es tracta de neutralitzar la combativitat creixent que dia a dia mostrem cada cop més sectors socials.

“Nos estáis obligando a sentir cada vez más odio”, va escriure algú com a clara advertència, perquè cada dia estem més incendiaris i més anti-feixistes i més anti-capitalistes i més convençuts de quin és el nostre camí i quins són els erros que no estem ni disposats ni disposades a tornar a cometre.

SOLIDARITAT AMB ELS DETINGUTS ANTI-FEIXISTES
LLIBERTAT I ABSOLUCIÓ PER LES 8 ANTIFEIXISTES ENCAUSADES

Plataforma Antifeixista de Barcelona

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa