Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
4 de Març, nova data per concentració i judici del conveni col·lectiu del taxi al TSJC a les 8.30 hores
01 mar 2014
El Dimarts 4 de Març asseiem a la banqueta dels acusats a l'Associació Empresarial del Taxi , Associació d'Empresaris de Vehicles amb Conductors , Associació Barcelonina d'Empresaris i autopatrons Taxistes , Sindicat de Taxistes Autònoms de Barcelona , CCOO i UGT . Responsables d'un conveni col · lectiu que esclavitza encara més el taxista de Barcelona
cartelacoburns_editado-1.jpg
convenioooO.jpg
El Dimarts 4 de Març asseiem a la banqueta dels acusats a l'Associació Empresarial del Taxi , Associació d'Empresaris de Vehicles amb Conductors , Associació Barcelonina d'Empresaris i autopatrons Taxistes , Sindicat de Taxistes Autònoms de Barcelona , CCOO i UGT . Responsables d'un conveni col · lectiu que esclavitza encara més el taxista de Barcelona , ja que s'han retallat drets laborals dels treballadors com l'eliminació del plus dels dies festius o la retallada de les pagues d'estiu i Nadal. La secció del taxi de la CNT va iniciar el procés de demanda impugnant 5 articulos del conveni : Art 15 període de prova , Art 18 pagues extraordinàries , Art 26 vacances , Art 17 plus nocturnitat i plus festius , Art 37 . 11è recaptació mínima .

A Els i S AUTÒNOMS :
Per tots i totes aquells i aquelles que creuen que la impugnació del Conveni Col · lectiu Provincial del Taxi de Barcelona , que l'explotació i el frau que pateixen els i companys treballadores i treballadors , ( amb la complicitat de l'administració , de l'institut metropolità del taxi i de l'alcalde de torn ) , exercit pels FLOTEROS i ARRENDADORS de llicències com a Grup Garrido , Autotaxis Fuber , Gestverd , Stab , Mat taxi .... no va amb ells . Empreses , flotes i gestories que s'han enriquit a costa de l'esforç i sofriment del taxista de Barcelona .

A Els i S treballadores i treballadors :
És hora que aquests explotadors i ARRENDADORS compleixin la Llei i el que marca l'estatut dels treballadors , és hora de tenir un CONVENI JUST , és hora de perdre la por i denunciar davant magistratura de treball , és hora que sindicats corporativistes , CCOO i UGT no ens venguin més .

Fem una crida a tots els taxistes i als ciutadans de Barcelona a concentrarse a les portes del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ( passeig Lluís Companys n14 ) el dimarts 4 de Març a les 8:30 hores , per expressar la nostra indignació per l'explotació de taxistes i contra la impunitat de les flotes , empreses de taxis i els seus còmplices UGT i CCOO .

DIMARTS 4 DE MARÇ , 08:30 HORES , TRIBUNAL SUPERIOR DE JUSTÍCIA DE CATALUNYA passeig Lluís Companys n º 14 . Companys taxista ; està en joc les condicions econòmiques de la teva feina . Es decideix el teu futur laboral . La teva assistència i solidaritat és important , per tu i els teus companys ! Per un taxi en condicions dignes , per un transport per als ciutadans , gestionat pels treballadors i no pels floteros ni per la classe política .

A TOT PORC LI ARRIBA EL SEU SANT MARTIN.

SALUT I BON VIATGE .
Mira també:
http://cnt-taxi-bcn.blogspot.com.es/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 4 de Març, nova data per concentració i judici del conveni col·lectiu del taxi al TSJC a les 8.30 hores
02 mar 2014
UGT i Comisions, igual de culpables. Bona feina de C.N.T.

Sort.
Sindicato Sindicat