Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme
Anonymous revela el correu d'un capo nazi ucraïnès que demana armes per a "la funció"
28 feb 2014
La línia vermella no està entre feixisme i "democràcies" parlamentàries, això pels de La Sexa. La línia cal situar-la entre l'autonomia i l'aliança del capitalisme amb tots els Estats del món!
El grup de 'hackers' Anonymous Ukraine ha publicat la correspondecia entre el cap adjunt del partit nazi Trident Stepan Bandera, Andrei Tarasenko, i un dels líders dels tartars musulmans a Crimea, Aslan Omer Qirimli: "Tot va segons el pla. Estem disposats a començar la segona part de la 'funció'", escriu Qirimli, la qual cosa confirma el caràcter orquestrat pel feixisme imperial de Merkel i Obama de les 'protestes' i el cop d'estat feixista a Ucraïna. Crimea convoca un referendum per reforçar la seva autonomia. Vídeo: "Ara a la forca i al Maidán!": un capo nazi ucraïnès agredeix i amenaça amb la forca a un funcionari de la Fiscalia.

En la carta, que els 'hackers' asseguren haver tret del correu de Tarasenko, ell demana a Qirimli armes més potents, informacion sobre els amagatalls d'armes en Kerch, Feodosia, Simferópol, Sebastopol i Yalta. Segons la ràdio La Veu de Rússia, la carta ha estat sotmesa a una verificació independente que confirma la seva autenticitat. Aquests són alguns fragments de la carta hackeada: "Tot va segons el pla. Estem disposats a començar la segona part de la 'funció'", escriu Qirimli, la qual cosa confirmaria el caràcter orquestrado de les protestes a Ucraïna.

"Com acordem la setmana passada, els meus nois, juntament amb els germans de la Sech Carpatica i de l'UNA-UNSO [partit nazi] acudiran a la primera ordre per recollir els instruments on sigui necessari. El que necessitem de tu és solament apuntar les coordenades dels magatzems a Simferópol, Sebastopol, Kerch, Feodosia i Eupatória i el temps de la trobada", diu.

"Vull demanar-te un altre favor. Hi ha molta 'caça' [es refereix als agents antidisturbis Berkut o àguila real en ucraïnès], necessitem equipament de caça, cascos i pals. No t'oblidis de la gasosa en ampolles de vidre i del combustible per a elles. A més no estaran de més les màscares antigás i instruments de primers auxilis", afegeix.

"Entenc que els amics turcs ja han fet molt per nosaltres, però tu em coneixes, mai demano de més. La 'caça' no es va intimidar, els cocteles no funcionen. Necessitem una mica més seriós. Espero que m'hagis entès. No et preocupis pels diners, tot estarà bé, però després. Al cap i a la fi saps que si tenim èxit, rebràs molt més".

"Els membres de Anonymous Ucraïna estan treballant per descobrir i exposar al món la ingerència interna d'EUA, l'OTAN, la Unió Europea, la NSA i la CIA en els assumptes sobirans interns d'Ucraïna", declaren els 'hackers' que asseguren haver-hi hackejat els correus de l'OTAN a Ucraïna i diversos funcinarios nord-americans que treballen a Ucraïna i prometen fer-los públic aviat.

Crimea convoca un referendum per reforçar la seva autonomia

Un grup de uns 50 representants de les autodefenses de la població rusófona a Crimea, la república autònoma d'Ucraïna simpatitzant de Rússia, ha col·locat banderes russes al Pasrlament que anuncià un referèndum regional sobre el futur polític de la regió i l'ampliació de les seves competències. "A causa del canvi il·legal del poder a Ucraïna realitzat per nacionalistes radicals, la pau en Crimea està en perill", va declarar la portaveu del president del Parlament de la república autònoma, Oxana Kornichuk.

"Els enfrontaments d'ahir davant el Parlament de Crimea van causar víctimes mortals. És el resultat de l'extremisme polític i la violència que han assotat el país". "Ucraïna està caient en un caos total, l'anarquia i la catàstrofe econòmica", va dir Kornichuk. "En aquestes condicions la Rada Suprema de la República Autònoma de Crimea, complint el desig dels ciutadans que l'han triat, assumeix la responsabilitat del futur de Crimea".

Segons la portaveu, el Parlament considera la consulta l'única sortida de la situació: "Estem convençuts que solament el referèndum sobre l'estatus de l'autonomia i l'ampliació de les seves competències permetrà als ciutadans de Crimea decidir el seu futur sense pressió externa".

Aquesta matinada un grup de les autodefenses ha ocupat unes hores l'aeroport de Crimea en la receca d'elements feixistes, abandonant-lo després de comprovar que no hi havien. En declaracions a la ràdio Ejo Moskvi, el portaveu de l'aeroport, Igor Stratilati, ha desmentit la informació aclarint que al territori d'aeroport van entrar 50 persones, però que després es van anar. "Pensaven que les tropes de desembarcament ucraïnès havien aterrat aquí, però quan van veure que no era així, es van disculpar i es van anar", va dir.

"Ara a la forca i al Maidán!": capo nazi ucraïnès agredeix a un funcionari de la Fiscalia

A la Xarxa ha aparegut un enregistrament en la qual s'aprecia com un dels líders del partit nazi ucraïnès Sector Dret, Alexánder Muzychko, insulta i amenaça de mort a un dels empleats de la Fiscalia de la regió de Rovno. Muzychko (sobrenomenat 'Sashkó Bíly') es va presentar en la Fiscalia i, al no trobar al Fiscal, va començar a agredir verbal i físicament a un dels empleats. El líder radical també va amenaçar amb nomenar un fiscal si el titular segueix absent. Mentre ho cobria d'insults, Muzychko li va etzibar "el seu moment ja va passar" i va amenaçar a l'empleat amb portar-ho a Maidán. "Ara a la forca i al Maidán!", va dir.

Anteriorment a la Xarxa va aparèixer un video on el mateix Alexánder Muzychko acudeix a una assemblea del consell regional a la ciutat de Rivne armat amb un AK-47 i un ganivet de caçador. Muzychko és un conegut capdavanter nazi que ja en 2007 es va comprometre a lluitar contra "els comunistes, els jueus i els russos mentre tingui sang en les venes", i que afirma públicament que liderar la lluita contra els citats grups és "el seu credo".

El moviment nazi ucraïnès Sector Dretà, que forma part de l'autonomenada "Autodefensa de Maidán", ha estat al capdavant de les violentes protestes a Ucraïna i es va donar a conèixer principalment per la seva participació en els enfrontaments amb els agents antidisturbis a Kíev i en la presa i saqueig dels edificis administratius.

Anonymous revela el correo de un capo nazi ucraniano que pide armas para "la función"

El grupo de 'hackers' Anonymous Ukraine ha publicado la correspondecia entre el capo adjunto del partido nazi Tridente Stepan Bandera, Andrei Tarasenko, y uno de los líderes de los tartaros musulmanes en Crimea, Aslan Omer Qirimli: "Todo va según el plan. Estamos dispuestos a empezar la segunda parte de la 'función'", escribe Qirimli, lo cual confirma el carácter orquestado por el fascismo imperial de Merkel y Obama de las 'protestas' y el golpe de estado fascista en Ucrania. Crimea convoca un referendum para reforzar su autonomia. Vídeo: "Ahora a la horca y al Maidán!": un capo nazi ucraniano agrede y amenaza con la horca a un funcionario de la Fiscalía.

6 vídeos: El guió d'EUA queda al descobert en el cop de Kíev

La conversa filtrada entre la Secretària d'Estat per a Assumptes Europeus d'EUA, Victoria Nuland, i l'ambaixador nord-americà a Kíev, Geoffrey Pyatt, s'està complint fil per randa segons el vell guió ja desvetllat. De moment, després de l'aparent triomf del cop feixista, el nou president interí Arseni Yatseniuk és del partit dissenyat per Estats Units, "Pàtria" de la oligarca feixista i lladre Timoshenko, al sicari de la qual veiem a la foto adjunta fent la salutació nazi als seus mercenaris. EUA: "que es foti la Unió Europea”. La UE, EUA i el FMI finançaran al Govern colpista que anuncia retallades "doloroses" en l'herència soviètica de benestar. Yanukóvich decreta el trasllat del govern i la Rada ucraniana (el parlament) a Sevastopol.

6 vídeos: El guion de EE.UU. queda al descubierto en el golpe de Kiev
Mira també:
http://noticies.sirius.cat/2014/02/video-anonymous-revela-el-correu-dun.html

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat