Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
>>> El sindicalisme combatiu avança a HP
27 feb 2014
El passat dimecres 12 de febrer de 2013 les treballadores d'HPO (HP Operacions) i HPCiA (HP Consultoria i Aplicacions) del centre de treball de Sant Cugat del Vallès i les treballadores desplaçades a les seus dels clients als quals HPO i/o HPCiA ofereix els seus serveis eren cridades a les eleccions per triar els i les membres dels comitès d'empresa d'ambdós centres de treball.
hp.jpg
Des de la Coordinadora Obrera Sindical (COS) valorem que el projecte sindical de la CGT a HP és una referència, que més enllà de ser defensat sota unes sigles determinades, aposta per una clara i consistent defensa dels drets dels treballadors i de les treballadores.



Per tot això, oferim tot el nostre suport als companys i companyes de la CGT a HP, que han guanyat les eleccions al comitè d'empresa de HPCiA on han obtingut 8 representants d'un total de 13 i a HPO han sigut la segona força la primera vegada que s'hi han presentat obtenint dos representants al comitè. És en aquest segon centre de treball on ha sigut escollit com a membre del comitè d'empresa un militant de la COS, que es presentava a aquestes eleccions com a membre de la llista de la CGT.

Contra els acomiadaments i la degradació de condicions de treball, unitat d'acció sindical i combativa.
Mira també:
http://sindicatcos.cat/index.php/item/2215-el-sindicalisme-combatiu-avanca-a-hp

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat