Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Març: Cicle de Cinefòrum "Històries des dels Suburbis" al Banc Expropiat
26 feb 2014
CineforumMarc2014rrn.jpg
Durant el mes de Març Cicle de Cinefòrum sobre “Històries des dels Suburbis”

Cada diumenge a les 19.00 hores.
Diumenge 2M
“Los Olvidados”

Mèxic, 1950.

Dir. Luis Buñuel, 88′
El Jaibo és un adolescent que s’escapa d’un reformatori i es reuneix al barri amb els amics. Uns dies després, el Jaibo mata, en presència del seu amic Pedro, al noi que suposadament va tenir la culpa que l’enviessin al reformatori. A partir de llavors, els destins de Pere i el Jaibo estaran tràgicament units.

Diumenge 9M
“Haz lo que debas”
Estats Units, 1989.
Dir. Spike Lee, 110′.
A Bedford Stuyvesant, un dels barris més humils de Brooklyn, viuen diverses famílies de raça negra, alguns hispans, una parella de comerciants vietnamites i una família italoamericana que té una pizzeria. Mookie, un noi que treballa de repartidor de pizzes, coneix bé als veïns i és testimoni privilegiat no només de la vida quotidiana del barri, sinó també de les tensions i del racisme d’alguns dels seus habitants.

Diumenge 16M
“Rosario Tijeras”
Colòmbia, 2005.
Dir. Emilio Maillé, 125′.
Medellín, anys 80. Història d’amor entre una bella i sensual sicari dels càrtels de la droga, Rosario Tisores, i dos joves de l’alta societat. Una història de passió i disbauxa en una ciutat assolada pel narcoterrorisme. Rosario Tijeras és una dona per a qui la mort és la culminació del plaer i l’èxtasi.
Diumenge23M
“7 Cajas”
Paraguay, 2012.
Dir. Juan Carlos Maneglia, Tana Schémbori, 100′.
El Víctor, un carreter de 17 anys que treballa al Mercat 4 d’Asunción, un món hostil i molt competitiu, necessita aconseguir diners. Rep llavors una proposta bastant insòlita: transportar set caixes el contingut desconeix a canvi de 100 dòlars. Amb un telèfon mòbil prestat Víctor emprèn el viatge. Ha de creuar tan sols vuit pomes, però les coses se li van complicant durant el trajecte. Quan es fa de nit, Víctor s’adona que s’ha involucrat en un assumpte massa perillós

Diumenge 30M
“Yo Cristina F.”
Alemanya, 1981.

Dir. Uri Edel, 131′.
Duríssim relat sobre l’efecte de les drogues en la joventut. Christiane és una adolescent de només 14 anys que a poc a poc es va enganxant a l’heroïna, fins a l’extrem d’haver de prostituir-se per pagar-se la seva dependència. Basada en fets reals, la seva cruesa no va evitar que tingués un considerable èxit de taquilla a Europa.
Mira també:
http://bancexpropiatgracia.wordpress.com/2014/02/26/marc-cicle-de-cineforum-sobre-histories-des-dels-suburbis/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat