Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : criminalització i repressió
Camden , London : okupat un Centre d'esbarjo
20 feb 2014

Els okupes s'han apoderat d'un centre d'esbarjo que s'ha deixat buit per dos anys i es comprometen a convertir-la en un lloc per a la comunitat .

Un grup de 14 persones que han pres la residència, al Centre Esportiu de Mornington , a Arlington Road , que ha estat vacant des que va ser venut pel Consell .

L'edifici havia de ser convertit en habitatges particulars , però els desenvolupaments s'han alentit per la disputa per llicències d'obres.
Leon James és un dels col · lectius Acci'o al nord de Londres , que va instal · lar a l'edifici a principis d'aquest mes . Ell va dir : "Dimarts vam tenir una reunió oberta per a les persones en la comunitat per fer-nos saber les seves idees , i la gent va suggerir ioga , esgrima , i el moviment corporal, classes . Ara ja , els actors estan utilitzant l'espai per a obres de teatre i les arts circenques . És un espai sorprenent i fins ara tot ha estat funcionant sense problemes . Té un soterrani, una pista de bàsquet i un gimnàs " .


Sr James va dir que el col · lectiu tenia previst sortir de l'edifici quan els desenvolupadors foren disposats a usar-lo, i va dir que el mateix grup havia estat a la okupaci'o d-altres edificis en Kentish Town i Camden Town per l'any passat . També van participar en l'ocupació de la Biblioteca Barnet Friern i El Centre Bohèmia Comunitat en Barnet .

" Tenim vuit artistes de temps complet , que viuen a la esquat i molts de nosaltres som activistes de la comunitat , de manera que el que fem amb l'edifici es casarà amb aquestes dues coses juntes" , va afegir el Sr James .

" Personalment , estic esperant que el nostre treball serà trencar l'atomització de la societat . Veïns volen reunir-se entre si, però molta gent no se'ls dóna aquesta oportunitat . Volem crear una comunitat dins de la zona geogràfica , sinó també amb els grups d'interès .
" Un munt de gent està fent un treball admirable en aquesta comunitat . Però el camí està a la okupaci'o , i que ve d'un sentiment d'urgència per aconseguir alguna cosa . Els ocupants il · legals a la ciutat de Kent vell Pizza Express tenen el mateix objectiu " .

Va afegir que tots els membres de la col · lectivitat estava donant suport a si mateixos amb el treball , l'estudi , o la venda d'art .
" Hi ha pros i els contres d'això" , va dir .
"Si haguéssim fet això de la manera burocràtica no hi hauria hagut una gran quantitat de paperassa que tractar i que poden haver estat tan lenta que no hauríem arribat a utilitzar l'espai .
"D'altra banda , d'aquesta manera no sabem quant de temps tindrem aquí , perquè depèn de quan els desenvolupadors obtenir el permís de planificació . "

Joe Sowerbutts , un actor que viu a Arlington Road , es va acostar a la col · lectivitat a utilitzar l'edifici com un espai d'actuació .
"Estem posant en una tragèdia grega que es desenvoluparà a l'edifici per una setmana a l'abril. És gairebé impossible trobar una plaça del centre de Londres com aquest per a ús comunitari . És un ús molt socialment responsable . "Després de nosaltres , una altra companyia de teatre va a guardar en una obra de teatre sobre la manca d'habitatge. "

Dissabte, el públic podrà assistir a una exposició d'art a l'esquat . Es comptarà amb obres d'artistes de tot Londres , així com representacions teatrals i de circ de 20:00 a endavant.


Danny Lynch , portaveu dels desenvolupadors A2Dominion , va dir : "Podem confirmar que tenim el lloc a Mornington Crescent i actualment estem en espera del resultat d'una aplicació de planificació . En cas que la nostra aplicació tingui èxit anem a iniciar les obres de reurbanització de seguida " .


Font : Camden New Journal
Mira també:
http://www.camdennewjournal.com/news/2014/feb/squatters-move-leisure-centre-left-empty-two-years-and-vow-turn-it-place-communit

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat